Becuri cu led sau becuri normale?

Pentru că trăim în era crizelor economice trebuie să avem în vedere mai multe modalități de a economisi bani. Una dintre ele este dată de scăderea facturii la electricitate. Așa cum probabil deja știți nu putem sta fără lumină în casă, dar cu toate acestea putem opta foarte ușor pentru becuri cu led. Aceste becuri sunt mult mai bune decât becurile normale, mai ales că doar cu ajutorul lor putem scădea consumul.

De asemenea aceste becuri sunt recomandate și pentru că în funcție de numărul de lumeni pot produce o lumină mai slabă sau mai puternică. De câte ori nu ați intrat într-o cameră mult prea slab iluminată sau din contră în una prea puternic iluminată? Sunt sigură că de fiecare dată ochii voștri s-au revoltat și v-au durut. Ei bine cu ajutorul becurilor cu LED puteți scăpa de aceste problemă, tot ce aveți de făcut este să alegeți becul potrivit pentru fiecare cameră.

La ce trebuie să vă uitați atunci când alegeți becuri cu led?

Bec led GU10 5W 120 grade, dimabil, Braytron, lumina calda

  • Așa cum am zis și mai sus în primul rând la numărul de lumeni. În acest fel veți putea fi siguri că noul bec nu vă va afecta vederea și în plus că nu veți consuma mai mult decât trebuie.
  • Unghiul de iluminare este de asemenea foarte important pentru că doar în acest mod veți fi siguri că lumina va ajunge chiar și în punctul dorit de voi.
  • Garanția, așa cum probabil deja știți garanția este un lucru foarte important pentru că vă oferă siguranță. Tocmai de aceea atunci când achiziționați un bec cu LED nu uitați să vă uitați și la garanție.

Becurile fac parte din viața noastră, iar chiar dacă am fi tentați să le alegem pe cele mai ieftine eu cred că ar trebui să ținem cont și de celelalte detalii. Mai bine dăm un ban în plus pentru niște becuri care ne vor ține câțiva ani, decât să îi dăm pe becuri care poate într-o lună nici nu mai merg. 

De unde putem lua becuri cu led?

Simplu, de la savelectro.ro. Această firmă ne pune la dispoziție o gamă foarte largă de becuri cu led. Avem de ales dintre becuri cu un preț foarte mic sau becuri cu un preț foarte mare. Acum tot ce trebuie noi să facem este să ținem cont de specificațiile fiecărui bec și să îl alegem pe cel care ni se potrivește. În plus acum avem ocazia de a cumpăra produsele la reduceri pentru că începând cu 24 noiembrie 2017 site-ul de pregătește un mini Black Friday. Mai exact în perioada 24 – 26 noiembrie putem cumpăra produse reduse cu până la 60%. De asemenea dacă produsul pe care îl dorim nu se află la reducere putem beneficia de o reducere de 15% folosind codul SAVBF.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.