Ce cadouri le putem face băieților din viețile noastre?

Crăciunul se apropie cu pași tot mai rapizi, tocmai de aceea am început să mă gândesc cam ce cadouri le pot face persoanelor din viața mea. Acest lucru nu se dovedește de fiecare dată un lucru ușor pentru că trebuie să am grijă la personalitatea persoanei care va primi cadoul, dar și la cea a iubitului/iubitei. Ultimul lucru pe care ni-l dorim, atunci când oferim un cadou, este să creăm ceartă în cuplu. 

Atunci când vine vorba de o femeie lucrurile sunt mai simple pentru că există bijuterii și farduri, dar atunci când vorbim de un bărbat lucrurile nu sunt tocmai simple. Tocmai de aceea în articolul de astăzi vreau să ne referim în special la cadourile pe care le putem face bărbaților din viața noastră.

  • Un accesoriu pentru mașină

Este bine cunoscut că bărbații iubesc să aibă accesorii la mașină, fie că vorbim de huse pentru scaune, de diverse led-uri sau chiar de truse pentru mașini. Tocmai de aceea dacă chiar nu știți să îi cumpărați și deține o mașină, atunci încercați să aflați de ce are ea nevoie și sigur nu veți da greș.

  • Bilete la meciul favorit

Dacă bărbatul căruia îi veți face cadoul iubește sportul atunci cel mai bine este să vedeți când are echipa lui preferată meci și să îi luați bilete. În felul acesta el vă va aprecia cadoul și voi veți putea fi sigure că nu ați dat greș.

  • O vizită la un salon masaj erotic 

Acest cadou este puțin mai inedit, dar eu cred că va fi foarte apreciat. Desigur trebuie să aveți în vedere dacă există o iubită și dacă ea nu este împotriva unui astfel de cadou. Masajul erotic nu mai este de mult timp un lucru rușinos, din contră el reprezintă o cale de a scăpa de problemele de zi cu zi. În plus bărbatul se va putea simți special, având parte de compania unor domnișoare foarte frumoase, care știu și cum să îi ofere clipe de plăcere. Dacă știți că bărbatul este o fire deschisă spre nou și vă doriți o surpriză de neuitat atunci apelați cu încredere la un salon masaj erotic.

  • Jocuri de băut

Există zeci de locuri din care se pot cumpăra jocuri de băut. Vorbim de diverse jocuri care oferă atmosferă la orice petrecere. În funcție de reguli persoana care pierde va fi obligată să bea diverse băuturi sau din contră va primi cum beau restul. 

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri, așa cum am spus și mai sus trebuie să aveți în vedere și dorințele celui care va primi cadoul. Sper că v-am fost de ajutor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.