Creează clipe de încântare cu decorațiuni originale inspirate de Ferrero

 

În perioada sărbătorilor de iarnă, bucuria vine mai ales din lucrurile simple, dar făcute cu pasiune. Așa cum este masa de Crăciun, în jurul căreia îi adunăm pe cei dragi, sau casa decorată într-un stil cât mai personal. Urmărind tendințele în domeniu, Ferrero lansează o colecție cu decorațiuni festive Do It Yourself (DIY) originale, care se realizează ușor, cu materiale accesibile și cu specialitățile Ferrero Rocher, Raffaello și Mon Chéri.

În noua ediție, Ferrero îți arată cum farmecul vine la tine acasă și cum poți crea, cu mici trucuri, decorațiuni de efect. Fie că dorești să decorezi masa într-un stil elegant, să împachetezi și să personalizezi cadouri într-o manieră inedită sau să decorezi casa ca în povești, ideile creative de la Ferrero te inspiră să realizezi singură ornamente sclipitoare, care vor lumina fiecare moment al acestor sărbători.

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poți găsi peste 40 de idei creative care pot fi realizate și reinterpretate în stilul tău caracteristic. Pentru mai multă savoare și rafinament, adaugă Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri, și creează clipe de încântare pentru cei dragi.

Sezonul acesta, micile opere de artă se construiesc din materiale modeste cum ar fi sârma artizanală și piunezele. Ambalajele de produse alimentare ca sticle, conserve, borcane sunt reinterpretate în decorațiuni unice, încântătoare, cu minim efort. Referitor la culori și accesorii, nu există limite; tot ce strălucește și transmite spiritul magic al Crăciunului este permis. Culorile întunecate, cum ar fi negrul, gri închis și antracitul, asociate cu nuanțe aurii și arămii, fac ca decorațiunile care le conțin să strălucească elegant din toate unghiurile din care le-ai privi, atrăgând toată admirația. Peisajele de iarnă, în alb sau gri deschis, constituie un contrast emoționant pentru iubitorii acestui anotimp.

De asemenea, anul acesta sunt în tendințe modelele în carouri și peisajele nostalgice care transmit o poveste frumoasă. Pe lângă acestea, decorurile clasice tradiționale, cum ar fi motivele victoriene sau scrierile ornate, inspiră decorațiunile de tip Advent, oferind un farmec retro și un efect aparte încăperilor în care sunt amplasate.

Decorațiunile Festive 2017 inspirate de Ferrero, realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello și Mon Chéri, combină tehnici moderne și materiale artizanale pentru a fi reinterpretate într-o manieră originală. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Idei originale pentru decorațiuni 2017

 

Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration

Creativitate cu HÂRTIE

Grad de dificultate: 

         Ai nevoie de:

  • Hartiuțe pentru brioșe și praline (simple și cu model)
  • Lipici
  • Cadouri împachetate în negru și auriu
  • Ferrero Rocher

 

Poți da frâu liber creativității cu aceste cadouri împachetate într-un fel special. Decorează, pictează sau pliază cupele de hartie de la specialitatile Ferrero Rocher în orice fel vrei, pentru a avea elemente cu modele diferite. Lipește micile opere de artă pe cadouri și adaugă un plus de farmec cu Ferrero Rocher.

 

 

 
Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration

Arta cu SÂRMĀ

Grad de dificultate: 

         Ai nevoie de:

  • Sârmă de 2mm
  • Patent
  • Banda adeziva
  • Crenguțe verzi (de brad, pin, eucalipt)
  • Sfoară verde, subțire
  • Perforator
  • Sfoară neagră, groasă
  • Raffaello

 

 

Sârma este foarte populară în acest sezon, fiind foarte flexibilă și versatilă. Îndoaie sărma în formă de simboluri festive, împreunează capetele sârmei și înfășoară-le în banda adezivă. Perforează cu atenție marginea de sus a ambalajelor de praline, treci sfoara verde prin găuri și atașează-le de sârmă împreună cu crenguțele. Formează agățătoare în punctul în care vrei să le atârni, iar la final, treci sfoara neagră prin agățătoare și atârnă simbolurile din sârmă pe perete.

 

 

 

 

 

Ferrero ideas for decoration, festive ideas for decoration, Christmas decoration, tasteful Christmas, gift wrap, festive table, Advent traditions, Christmas traditions, Advent decorations, New Year´s Eve decoration

 

PAHARE preţioase
Grad de dificultate: 

         Ai nevoie de:

  • Foarfece
  • Mărgele rosii
  • Trei pahare mici
  • Tava rotundă sau farfurie mare
  • Două lumânări mici, albe
  • Globuri mici, roșii
  • Mon Chéri

Taie sârma cu mărgele la o lungime care să poată înconjura paharul de 4-5 ori și pune mărgelele pe ea. Apoi, înfășoar-o în jurul paharelor așa cum îți place. Pune paharele pe o tavă sau o farfurie împreună cu globurile roșii și adaugă câte o lumânare albă în două dintre ele. Umple al treilea pahar cu Mon Chéri.

 

Pentru mai multe idei de decorațiuni, instrucțiuni detaliate și șabloane gata de imprimat accesați www.decoratiuni-magice.ro.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.