La cumpana dintre ani, purtati rochii versatile!

Exista multe superstitii legate de ceea ce purtam de Revelion. Cine poarta un obiect de imbracaminte rosu, va avea noroc in dragoste. Persoana care poarta galben va deveni bogata, iar femeile care doresc schimbarea in vietile lor, sa se imbrace cu rochii versatile.
Se spune ca femeia care poarta acesta rochie schimbatoare care iti taie respiratia, va obtine ceea ce-si doreste in viata ei: cea necasatorita un sot, cea care isi doreste o familie implinita un copil, cea aflata in somaj, un loc de munca decent si cea cu multe datorii, conturi grase in banca.
Prejudecata conform careia rochia versatila este specifica nuntilor este deosebit de paguboasa, fiindca ea merita sa fie purtata in diferite moduri in aceesi seara si de Craciun, de Revelion, de Ziua Indragostitilor si de Ziua Femeii, dar si la majorat sau banchet.
Aceste piese din garderoba feminina perfecte se gasesc in magazinul Rochii-perfecte.ro. Din cele 44 de modele de diferite croieli si culori, orice femeie isi gaseste o rochie pe plac sa-si “schimbe norocul “ conform superstitiei. In acest magazin ele costa atat de putin, incat va puteti lejer permite ca in bugetul alocat tinutei de Revelion sa includeti si o poseta de ocazie si incaltaminte potrivita.
De pilda, cu 99 de lei va puteti lua rochia versatila albastra, lunga, ampla in partea de jos, cu decolteu generos in forma de V si umerii goi. Ea exista si in varianta rosie. Materialul este matasos si se asaza perfect pe model, iar aparitia cu o asemenea piesa devine spactacol de arta vizuala.
Rochia versatila albastra se poate asorta cu plicul albastru Cleo, care costa 80 de lei sau geanta Mirror argintie, de 109 lei.
In alt magazin, numai rochia ar fi costat cat dati aici pentru rochie si geanta. Rochia versatila se reinventeaza prin sistemele diferite de prindere a bretelelor lungi si in acest aspect sta farmecul ei.
Imi aminstec cat de mult ma fascinau cantaretele care schimbau multe rochii la filmarea unei singure melodii. Acum, femeia obisnuita poate schimba aceeasi rochie, in asa fel incat sa para alta in momentele-cheie ale unei seri.
15 modalitati diferite de prindere dau impresia de un dressing plin cu 15 rochii de aceeasi culoare si acelasi material, dar croieli diferite. Sa vi se vanda un truc feminin de senzatie la pretul de sub 100 de lei este mai mult decat generozitate.
Cred ca ati inteles ca rochiile versatile nu merita sa fie condamnate sa fie purtate doar la nunti, cand ele fac spectacol la orice petrecere. Fie ca doriti piese uni sau multicolore, tonuri discrete sau culori vii, Rochii- Perfecte.ro este magazinul in care gasiti o rochie frumoasa, foarte eleganta si confortabila la cel mai mic pret din Romania si mai este si livrata la domiciliul indicat de client.
Va puteti uni comenzile ca sa nu mai platiti transportul si sa obtineti diferite bonusuri. Vin sarbatorile, iar coletele vor ajunge mai greu, daca intarziati plasarea comenzilor. Rochia versatile va aduce noroc, daca o purtati cu atitudine de invingatoare de Revelion!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.