Sarbatori fericite, covoare si tapiterii curate cu Curat-tapiterii.ro

In loc de sarbatori fericite ai sarbatori stresante cand stii ca astepti oaspeti si covoarele sunt imbacsite. Nu este vorba ca nu sunteti curati si nu dati cu aspiratorul, ci aveti copii care se joaca in sufragerie cu plastilina, lego, scoici aduse de la mare de asta vara prin care s-a strecurat si nisipul. Dincolo de faptul ce se joaca acolo pe covor, ei mai mananca si dau pe covor firimituri. Ei, parca nu i-am sti pe copii! Cand adultii nu sunt atenti, isi sterg mainile lipicioase pe covor si canapele.
De aceea cand ne mergem pe covor ni se lipesc sosetele iar cand ne asezam pe canapele, hainele noastre bune au de suferit.
Acum, de cand exista curat-tapiterii.ro nu mai avem motive sa fim stresati de sarbatori. Iata ce avem de facut pentru a ne asigura sarbatori fericite:
-intram pe site, completam formularul online sau sunam la numerele afisate si ii chemam la domiciliu sa curete in profunzime covoarele si tapiteria
-dupa ce termina ce au de facut luam in primire casa curata fiindca ei nu pleaca pana nu se face receptia si clientii nu sunt multumiti
-daca tot au venit cu consumabile si aparatura de ultima generatie, ii rugam sa curete si masina fiindca pot sa o faca sa arate ca noua. Fiindca i-am prins acasa ii rugam sa curete si scaunele auto, tetierele, plafonul, bordul si portbagajul.
Firma dispune de profesionisti care sunt perfectionisti in ceea ce fac si nu declara activitatea incheiata pana nu curate toate petele. Ei ies mereu victoriosi in lupta cu petele si murdaria.
Programul de lucru este de la ora 9 la ora 21. Programarea se face usor si exista mai multe posibilitati de contact, in functie de preferintele clientilor: telefonic, apeland la 0723820815, scriind un e-mail la info@curat-tapiterii.co sau completand formularul online pus la dispozitie.
Experientele avute cu personalul de la Curat-tapiterii.ro sunt placute si evaluate la superlativ. Din 20 de benefici ari rugati sa le noteze activitatea de la 1 la 10, nu s-a inregistrat nicio nota mai mica de 9.
Consider ca este bine sa faceti o programare acum, inainte de sarbatori, iar daca aveti musafiri alta dupa ce trec sarbatorile ca sa aveti casa curate luna si sa va asigurati sanatatea.
Si eu am constatat ce bine este de cand i-am descoperit si le pasez aceste sarcini grele: curatatea canapelelor, mochetelor si covoarelor din toata casa si in totalitate a masinii, incat sa para ca noua.
Pot sa spun ca am abonament la ei fiindca fac programari cu ocazia marilor sarbatori: Paste, Craciun, Revelion, dar si periodic, o data la doua luni.
Imi place ca nu ne dor ochii si nu avem probleme respiratorii de la substantele folosite de ei, ca sunt punctuali si nu percep tarife mari raportate la calitatea muncii lor.
Aveti musafiri pretentiosi de Craciun si Revelion? Cel putin in privinta curateniei nu va stresati si chemati specialistii, destul ca va preocupa meniul, bauturile, muzica si alte detalii de organizare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.