Informatii utile despre elevatoarele cu doua coloane

Toate produsele din categoria elevatoare au o serie de instructiuni de folosire si norme de precautie pe care orice utilizator ar trebui sa le cunoasca. In scopul utilizarii corecte a unui elevator doua coloane acest articol prezinta mai multe norme de siguranta de care toti utilizatorii ar trebui sa tina cont.

 

Orice defectiune cauzata de incarcatura pusa in elevator ar trebui sa fie notata intr-un registru si comunicata persoanei care ulterior va utiliza acelasi elevator. Se vor identifica toate componentele care au putut fi afectate in timpul accidentului pentur a se evita aparitia altor accidente neplacute care de cele mai multe ori pot fi grave.

 

La momentul amplasarii unui astfel de elevator se va consulta proprietarul cladirii sau se vor citi planurile arhitecturale pentru a determina daca un astfel de elevator este amplicabil in caldirea respectiva si pentru a gasi cea mai buna locatie a liftului. Liftul ar trebui sa se afle aproape de podea. Cea mai buna locatie pentru un astfel de lift, el fiind foarte greu mai ales atuncic and este incarcat, este o zona fara crapaturi in fundatie care sa asigure puterea si suportul pentru operatiunile ulterioare.

 

Proprietarii de astfel de lifturi ar trebui sa se asigure ca au si poarta echipament de protectie in momentul in care folosesc un astfel de elevator mai ales in momentul asamblarii si descarcarii liftului.

 

Se recomanda ca fiecare utilizator de astfel de lifturi sa citeasca procedurile si normele de siguranta si de folosire din manualul care insoteste produsl inainte de a il folosi. Acest manual ar trebui sa ramana tot timpul la indemana utilizatorilor. De asemenea toti operatorii ar trebui sa il citeasca si sa ia la cunostinta normele de siguranta din el atat pentru securitatea proprie cat si pentru utilizarea pe timp cat mai indelungat a liftului.

 

Inainte de a instala un astfel de elevator proprietarul trebuie sa se asigure ca are suficienta inaltime in cladire pentru  a permite instalarea. De asemenea se recomanda sa nu se ridice niciodata o masina inainte de a fi verificate de doua ori elementele de fixare in siguranta.

 

Liftul trebuie blocat de fiecare data inainte de a intra sub masina. Utilizatorii nu ar trebui sa permita nimanui sa treaca pe sub lift.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.