Investitia intr-un apartament de 2 camere – cum se justifica

Alegerea unui apartament este acel moment de vis cand practic iti decizi viitorul. Cum limita financiara este elementul cheie ce decide de cele mai multe ori care este calea de urmat, exista o clasa extinsa a celor care prefera spatii mai mici. Mici dar cochete, restranse, compacte insa suficiente pentru un trai decent.

Asadar, nici prea mare, nici prea mic, un apartament cu 2 camere ar putea concura cu succes la clasa tipurilor de locuinte alese. Daca mai este si bine localizat, in zone cu potential turistic deci apartamente cu 2 camere Brasov cu atat mai mult vor creste sansele ca aceasta compartimentare sa fie de dorit. Iata si explicatia:

Spatiu pentru cei singuri, dar si pentru familisti

In cazul celor care traiesc pe cont propriu un apartament cu doua camere este varianta de spatiu ceva mai mult decat ar trebui. Asadar adesea persoanele de genul se rasfata sau pur si simplu iau in calcul ideea de a imparti chiria spre exemplu. Indiferent de variante, ideea de a avea o camera de dormit separata de camera de zi permite un grad de intimitate mai mare. Este si mai elegant, pana la urma, sa iti primesti invitatii intr-o incapere, alta decat cea in care iti petreci tu noptile.

In cazul celor care au familie, se traseaza o traiectorie clara, aceea de a avea suficient spatiu si pentru copii, ca plan de viitor. Ba mai mult decat atat, o camera poate fi destinata numai copiilor, deci chiar si cei cu familii de 4 membri se pot declara multumiti de un apartament de 2 camere.

Costuri decente

Un apartament de 2 camere elimina ideea de aglomerare, este suficient de spatiu si in plus are costuri de intretinere relativ recente. Asta se aplica la costuri lunare, cat si cele ce tin de amenajare periodica, curatenie etc.

O astfel de locuinta poate fi definita ca fiind un echilibru: pentru spatiul oferit, are costuri bune. Nici prea mari, nici prea mici. Ba mai mult decat atat, daca se mizeaza pe sistemele moderne, pe instalatiile de tip termic, fonic, pe termostate si incalzire in pardosea etc. costurile pot fi chiar neasteptat de mici, raportate la o suprafata mai mare.

Se vinde usor

Daca teama de achizitie se raporteaza la modul in care se comporta un imobil pe piata, de-a lungul anilor, iata ca din nou un apartament de 2 camere este castigator. Potrivit specialistilor in domeniu, se pare ca sa vinzi un apartament cu 2 camere este mai usor. Povestea se repeta, ca si exprimata in randurile de mai sus; viitorii proprietari vad intr-o astfel de compartimentare una eficienta, ce are costuri echilibrate si un spatiu suficient de decent cat sa nu consideri ca esti inghesuit in jungla urbana.

Concluzia? Un apartament cu 2 camere este de preferat, ca si solutie de mijloc cand nu doresti sa fii aglomerat si inghesuit, insa nici nu iti permiti un spatiu prea vast si prea multe camere.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.