Bucura-te de pozele profesionale facute de Samsung Galaxy S9

Asa cum era de asteptat, Samsung Galaxy S9 va revolutiona piata telefoanelor mobile, acest lucru datorandu-se noutatilor pe care le ofera pietei acest nou model de telefon mobil. Una dintre cele mai importante noutati oferite de catre Samsung Galaxy S9 este cea legata de camera foto/video a acestui model de smartphone, camera care intrece fara nici o urma de discutie multe dintre camerele de fotografiat profesionale. 12 megapixeli ofera camera foto/video aflata pe Samsung Galaxy S9 cu o deschidere de f/1,5 si f/2.4. Unul dintre cele mai importante avantaje oferit de catre aceasta camera este faptul ca poti realiza poze si filmari extraordinar de bune chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau atunci cand luminozitatea este mult prea puternica pentru a putea realiza poze profesionale. Acest avantaj se datoreaza tehnologiei utilizate in confectionarea camerei foto/video dar si personalului calificat care a lucrat la confectionarea acestui tip de camera foto/video.

Memoria DDR 4 este o alta noutate oferita de catre Samsung Galaxy S9. Datorita acestei noutati, pozele efectuate cu camera foto/video aflata pe acest model de telefon mobil nu vor mai fi blurate sau intinse chiar daca oamenii sau obiectele pozate sunt in miscare, acest lucru fiind din punctul meu de vedere un lucru ce te face sa achizitionezi acest model de telefon mobil fara a sta pe ganduri nici macar o secunda. Tot datorita acestui tip de memorie utilizat de catre Samsung Galaxy S9 timpul necesar prelucrarii pozelor si videoclipurilor realizate este mult mai mic, acest lucru fiind din punctul meu de vedere un alt avantaj oferit de catre acest model de telefon mobil.

Nu in ultimul rand, un alt motiv pentru care Samsung Galaxy S9 va fi extrem de achizitionat este faptul ca acesta utilizeaza sistemul 3DNR, sistem ce permite efectuarea de poze si videoclipuri cu HDR mult mai intens.

Pentru ca avantajele prezentate in cadrul acestui articol sa poata fi utilizate o perioada cat mai lunga de timp este necesara achizitionarea unei huse Samsung Galaxy S9 odata cu achizitionarea acestui model de telefon mobil pentru a proteja cat mai bine camera foto/video a acestuia precum si intreg telefonul mobil.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.