Lenjerii de pat rafinte, lenjerii din bumbac satinat

O lenjerie de pat bumbac  satinat, este alegerea perfecta, deoarece îmbină aspectul estetic cu cel practic.

Cine nu iubeste momentele de relaxare într-o ambianță frumoasa dar și confortabilă?

Trebuie să recunosc faptul că lenjeria de pat din bumbac satinat este printre preferatele mele, daca nu cea mai iubita deoarece materialul satinat, bumbacul satinat imi transmite o senzatie de relaxare, de bine dar si o senzatie de lux.

Știm cu toții ca bumbacul este principala sursă de confecționare  pentru  lenjerii de pat din industria textilelor.

Acesta este recunoscut datorită proprităților pe care le are, fiind un material natural, lasa pielea să respire, absoarbe umiditatea corpului și elimină asfel discomfortul fizic.

Satinul este o țesătura densă, elegantă și cu un aspect lucios.

Aspectul lucios este obtinut cu ajutorul procedeului prin care este creată țesătura de satin și anume de trecere a fibrelor prin anumți cilindrii fierbinți, iar modalitata de împletire a fibrelor este deasemenea diferită de cea a altor materiale.

Rezulatul acestei proceduri va fi o țesătura elegantă și luxoasă de satin, iar în combinație cu bumbacul, dau nastere bumbacului satinat din care sunt confecționate cele mai de calitate lenjerii de pat.

Ca sa ingelegem mai bine, bumbac satinat este finisajul țesăturii, satinul fiind aplicat pe țesătura din bumbac, acesta din urmă păstrându-și calitățile benefice pentru piele.

Împreună cele două materiale se completează perfect una cu cealaltă, oferind confort dar și eleganță unei lenjerii de pat din bumbac

Un plus adus unei lenjerii de pat bumbac satinat este  acela de a putea fi folosită atât vara cât și iarna deoarece are proprietati termice foarte bune, fiind foarte călduroasă iarna datorită bumbacului, și vara oferă o senzație de răcoare și prospețime datorită componenței din satin.

Design-ul elegant al unei lenjerii de pat din bumbac satinat, oferă rafinament dormitorului, iar confortul sporit pe care duce la un somn odihnitor și la o relaxare profundă pe care o resimtim intotdeauna atunci cand suntem acasa.

 

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.