Syncro Translation Services ne ofera cele mai bune traduceri in peste 150 limbi

Așa cum probabil vă puteți da seama încă din titlu, astăzi vreau să discutăm despre agenția de traduceri Syncro Translation Services. Aceasta ne pune la dispoziție cele mai bune traduceri, dovadă pentru acest lucru stau cei peste 10 ani de experiență. La ei putem apela atunci când avem nevoie de  traduceri profesionale in engleza, franceză, germană și alte peste 140 de limbi. O simplă privire pe site-ul lor ne arată că la baza acestei agenții stau oameni cu studii superioare, oameni care pot să ofere traduceri în domenii precum medical, tehnic și juridic. 

De ce să apelăm la această firmă pentru traduceri?

Deoarece așa cum v-am spus și mai sus oferă traduceri autorizate in aproape orice domeniu. Asta înseamnă că sunt familiarizați cu termenii tehnici din fiecare domeniu și nu există șansa de a apărea greșeli. În plus, dacă întâmpină probleme cu traducerea voastră ei apelează la persoane care lucrează în acel domeniu pentru a se asigura că totul se face corect.
 
Atunci când vorbim de traducerea unui certificat de căsătorie, a unei diplome, șansele de a griji sunt foarte mici, în schimb când vorbim despre traducerea unei cărți de medicină, cunoștințele traducătorului trebuie să fie mai mari. Ei bine această agenție de traduceri fix asta vă oferă: traduceri autorizate. Din echipa lor de traducători fac parte și traducători nativi. Vorbim despre persoane care sunt foarte familiarizate cu limba respectivă, persoane care pot oferi traduceri foarte corecte.
 
Pentru că nu taxează în funcție de act, din contră la ei prețul poate scădea în funcție de volumul de acte, dar și de numărul repetițiilor. Ce înseamnă asta? Că dacă de exemplu într-un manual o definiție se repetă de 5 ori ei nu vă vor taxa de 5 ori pentru ea, ci doar o singură dată. Asta înseamnă că veți economisi bani.
 
Un alt motiv ar fi faptul că oferă un timp foarte scurt pentru livrarea traducerilor. De asemenea trebuie să aveți în vedere că au un departament grafic, care se va asigura că traducerea se vede bine în pagină. Asta înseamnă că veți primi documentele numai bune pentru a fi printate sau trimise mai departe. 
 
Pentru a beneficia de traduceri mai întâi puteți vedea pe site-ul lor, cu aproximație, la ce cost se ridică. Pasul următorul este cel de a îi contacta, iar în acest caz puteți să îi sunați, să îi vizitați sau să le dați un e-mail. Voi sunteți cei care decid cum apelează la ei. Nu uitați să alegeți și pachetul care vi se potrivește cel mai bine.
 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.