Cateva informatii utile despre marirea sanilor

Operatia de marire sani este una din cele mai frecvente interventii chirurgicale in intreaga lume. Multe femei aleg sa isi mareasca sanii sau unele chiar si sa ii micsoreze. Daca timpul isi spune cuvantul si sanii tai nu mai arata asa cum obisnuiau sa arate cu doar cativa ani in urma sau pur si simplu nu esti multumita de forma si dimensinile sanilor tai este absolut in regula sa optezi pentru o asemenea operatie chirurgicala. Dar nu inainte de a afectua un set de analize obligatorii (EKG, ecografie mamara si un set de analize de sange – cele obisnuite) si de a vorbi cu un chirurg estetician care sa iti explice toate beneficiile, dar si riscurile la care te supui. In afara de aceste analize mai sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le respecti inainte de operatia cu implanturi mamare, spre exeplu nu este recomandat sa iei medicamente care pot influenta coagularea sangelui. Ai grija ca medicul sa iti explice aceste lucruri si asigura-te ca le-ai si inteles. Pentru ca nu e tocmai o operatie usoara si riscurile trebuie diminuate la maxim.
Fiind o interventie chirurgicala care presupune anestezie totala riscurile nu sunt lipsite. Este foarte important sa ai discutie cu medicul in care tu sa ii spui clar ce iti doresti, iar el sa iti ofere tot suportul si sa te sfatuiasca sa iei cele mai bune decizii chiar daca nu sunt chiar cele pe care tu ti le doresti. Este foarte important ca cicatricile lasate de acest tip de interventie sa fie plasate in asa maniera incat sa nu fie vizibile si vindecarea sa fie garantat si daca se poate sa se faca intr-un timp cat mai scurt. Dar fiecare corp reactioneaza diferit la durere, iar vindecarea poate dura mai mult sau mai putin in functie de cat si cum suporti durerea.
Dupa operatia propriu-zisa este indicat sa te odihnesti cu cat mai mult cu putinta si sa eviti intinderile care ar putea forta operatia. Ridicarea greutatilor mai mari de 5 kg, dar si a tuturor activitatilor ce maresc pulsul cu peste 100 de batai pe minut trebuie evitate. Dar in functie de tipul de operatie aceste lucruri pot fi diferite. Asa ca asigura-te ca medicul iti ofera o lista detaliata asupra lucrurilor pe care le poti face sau nu in primele zile dupa operatie.
Dimensiunea implanturilor este si ea foarte importanta. Aceasta decizie trebuie luata impreuna cu chirurgul. Pentru ca fiecare femeie este unica se vor efectua niste masuratori, prentru ca in functie de constitutia fizica (greutate, inaltime) se vor alege implanturile potrivite. Nu alegeti implaturi foarte mari care nu se potrivesc cu forma corpului vostru. Cel mai probabil veti ajunge sa regretati decizia luata sis a va doriti sa le schimbati cu unele mai mici si mai comode.
Indiferent de motivul pentru care alegi sa optezi pentru o marire de sani cu implanturi mamare sau chiar cu propria grasime ai grija ca ai inteles toate riscurile pe care aceasta interventie le are.
¬

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.