Gene magnetice sau gene false clasice?

Bine ați revenit, dragele mele. Azi vreau să vorbim despre o modalitate foarte ușoară de a câștiga cele mai frumoase gene. Până acum câteva luni credeam că poți obține gene frumoase doar cu ajutorul genelor false, acum însă mi-am schimbat părerea. Iubitoarele de beauty au acum ocazia de a cumpăra gene magnetice. Eu una le prefer pe acestea în detrimentul celor care trebuie prinse cu ajutorul lipiciului. 

De ce să alegi gene magnetice și nu gene false cu lipici?

  • Pentru că genele magnetice pot fi folosite zi de zi, fără a afecta genele naturale. Acestea doar se așează de o parte și de cealaltă a genelor și tocmai de aceea ele nu vin alături de efecte negative. 
  • Deoarece se aplică în 3 pași simpli. Prima oară trebuie să așezăm gena magnetică superioară pe gena naturală. Apoi trebuie să o așezăm perfect pe genă. Pasul 3 reprezintă aplicarea genei inferioare sub gena naturală și cuplarea ei cu cea superioară.
  • Au o durată mai mare de „viață” față de cele clasice. Așa cum probabil știți deja genele cu lipici pot fi folosite o singură dată. Cele magnetice în schimb se pot folosi de mai multe ori.
  • De asemenea genele magnetice se dau foarte ușor jos. Tot ce avem de făcut este să ne asigurăm că magneții se dezlipesc.

De unde se pot achiziționa gene magnetice?

Există mai multe magazine online care se ocupă cu vânzarea de gene magnetice, cu toate acestea eu vă recomand să apelați cu încredere la Pandera.ro. Acest site online vă oferă o gamă foarte largă de produse care ajută la înfrumusețare. Pe deasupra ne oferă prețuri foarte bune pentru toate produsele. Haideți să revenim însă la genele magnetice. De ce să le cumpărăm de la acest magazin?

Pentru că doar în acest fel vom putea fi sigure că am plătit pentru un produs de calitate. Putem vedea pe site-ul lor poze cu acest produs și chiar un video care ne explică cum să aplicăm cu grijă genele pentru a avea parte de rezultatul mult dorit. 

Cumpărând de pe Pandera.ro veți avea ocazia de a beneficia de transport rapid prin curier. Asta înseamnă că nu veți pierde timp nici cu drumurile prin magazine, nici pentru ridicarea pachetului. În plus dacă achiziționați produse cu o valoare mai mare de 200 Ron veți putea beneficia de transport gratuit.

Pe acest site vom găsi gene magnetice care se prind cu ajutorul a 3 magneți. În felul acesta vom avea parte de foarte multă siguranță. În plus datorită acestui mod simplu de prindere vom putea uita destul de repede că am aplicat genele magnetice. Puteți fi siguri că nici cei din jur nu își vor da seama că nu sunt genele tale naturale.

Genele magnetice reprezintă o inovație în domeniul frumuseții. Datorită cutiei în care vin, veți putea lua genele magnetice cu voi peste tot. Chiar dacă uitați sau nu mai aveți timp să le puneți acasă, o veți putea face după aceea. Tot ce aveți nevoie sunt câteva minute libere și o oglindă. Acest lucru este valabil și dacă vă doriți să le dați jos. 

Ce părere aveți despre genele magnetice?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.