Airsoft – strategii în timp real într-un joc ce simulează perfect războiul!

Lansarea pe piață, în anii ’70, a revoluționarului concept de joc care simulează războiul real (armele care sunt replicate 100% după cele utilizate de către militari în teatrele de acțiune, din diverse perioade istorice și plasarea acțiunii în medii naturale sunt doar câteva dintre trăsăturile acestui joc) a creat premizele dezvoltării unui fenomen care a cuprins întreaga lume. În România airsoftul a pătruns după anul 2000, atunci când românii au descoperit o alternativă promițătoare pentru jocurile video, ceea ce a permis pasionaților să descopere o nouă modalitate de relaxare cu un nivel de adrenalină infinit mai puternic decât în jocurile virtuale. Jucătorii români au început să se familiarizeze cu noțiunile noi aduse de către acest joc, precum airsoft Tokyo Marui (află pe http://www.airsoft.ro/Tokyo-Marui-294 ce sunt și unde poți găsi cele mai interesante modele), dar și să înțeleagă că airsoftul nu este doar un joc, ci este mult mai mult!

Jocuri și senzații reale, antrenament mental și fizic din plin la cel mai înalt nivel!

Depășind ideea de joc, airsoftul este astăzi perceput ca un formator de personalități puternice atât din punct de vedere sportiv, cât și psihic. Cei care sunt pasionați de acest concept vor descoperi de fiecare dată o nouă posibilitate de a-și pune în valoare caracteristicile fizice și mintale. Unul dintre avantajele oferite jucătorilor, este atât oportunitatea de a testa strategiile concepute de către “experții” bătăliilor purtate de-a lungul istoriei omenirii, cât și cea de a încerca propriile variante. Acest sport nu face decât să îți ofere cea mai bună modalitate de a-ți forma personalitatea în situații reale, fără niciun impact negativ din punct de vedere fizic; atunci când ai în mână o armă, cu siguranță ai impresia că deții controlul. Dar ce te faci atunci când constați că nu ești singurul care are acest atu la îndemână?

Descoperă pe Airsoft.ro care sunt categoriile cele mai avantajoase de arme, în funcție de clasa de luptător aleasă (infanterist, mitralior, țintaș sau lunetist) și cum poți să îți creezi un plan perfect pentru a obține Victoria, într-un interval de timp rapid, în jocurile de tip “capturează steagul inamic”. Învață să-ți valorifici de fiecare dată gândirea strategică și analitică și pune-te în valoare atunci când pe câmpul de luptă de la airsoft este nevoie de un lider capabil să schimbe soarta partidei.  Jucând airsoft o să constați că vei avea întotdeauna pregătită o soluție pentru orice situație din realitate, așa că, transformă viața într-un câmp de joc și bucură-te la maxim de avantajele tale!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.