Casa ta va arăta ca în povești cu un tavan fals

            În general, un tavan fals este alcătuit din tavanul principal al camerei sau clădirii. Pe scurt, este un al doilea strat de “acoperiş” suspendat de pe acoperișul principal. Casa ta va arăta ca în poveşti atunci când “asortezi” un tavan fals. Există foarte multe modele disponibile. Fiecare tavan fals are propriile caracteristici speciale și modelul său, ceea ce înseamnă că prețul diferă. De asemenea, un tavan fals are puterea magică de a vă face încăperea să rămână răcoroasă în timpul verii și caldă în timpul sezonului de iarnă.

            Tavanele casei sunt uneori partea cea mai neglijată a unei construcții, dar există modalități prin care acestea pot adăuga frumusețea unei încăperi. Una dintre tendințele interioare moderne este tavanul fals.

            Tavanele false sunt un tip de plafon artificial creat ca o extensie redusă a plafonului existent. Acest tip de tavan a fost folosit pentru prima oară numai în construcții comerciale. Diferența dintre plafonul real și plafonul fals a fost utilizată pentru instalarea orificiilor de iluminat și aer condiționat. Dar, odată cu dezvoltarea timpului și a designului, acest tip de plafon a devenit acum și o parte din gospodării. Utilizate în mod obișnuit în casele nou construite, plafoanele false reprezintă o modalitate de a adăuga sofisticare interiorului.

De ce ar trebui să instalați un tavan fals:

  • Dacă aveți tavane înalte la domiciliu, acestea ar putea adăuga un plus decorului și vă vor permite să vă jucați cu iluminarea.
  • Tavanul fals ascunde cablajul utilizat în iluminatul instalat în tavan.
  • Pentru a adăuga frumusețe, puteți obține și unele sculpturi interesante pe tavanul fals sau puteţi chiar cumpăra un tavan fals cu model.
  • Un tavan fals are capacitatea de absorbție a sunetului și vă face camera confortabilă și liniștită.
  • Tavanul fals asigura izolarea termică.
  • Tavanul fals poate oferi efecte de iluminare netedă, cum ar fi iluminarea ascunsă, iluminatul în cuiburi și efectele luminii plutitoare pe tavan.

            Tavanul este cerul final al casei tale. Pentru a avea un tavan la fel de strălucitor ca și cerul, ar trebui să optezi pentru un tavan fals pentru a-ți decora casa. Tavanele false nu sunt doar nişte materiale care acoperă doar tavanul. Există o mulțime de modele de tavane false disponibile pentru a vă îndeplini cerințele.

            Dacă doriţi un aspect inedit și planificați să construiți o casă nouă sau să faceţi renovări, puteți integra un tavan fals. Puteţi crea un aspect rustic, dar elegant, într-o casă existentă cu ajutorul unui tavan fals.

            Decorarea interioarelor cu tavane false implică o mare doză de creativitate. Personalitatea clădirii pentru o cameră cu pereți înalți nu este nici dificilă.La urma urmei, spațiul de acasă este un dar indiferent de modul în care vă uitați la el și nu ar trebui să fiți reticenți în a-l folosi.

            La fel ca și în artă și fotografie, impactul vizual pe care o cameră îl poate avea asupra unui om este extrem de important. Un tavan fals va garanta echilibrul și, în cele din urmă, succesul.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.