Ce pantofi purtăm vara aceasta?

 

Sezonul estival e aici iar noi, femeile, ne facem din ce în ce mai multe griji în ceea ce privește ținutele noastre. Întrebări ca: „Oare ce o mai fi la modă vara aceasta?”, „Oare care sunt culorile care se poartă?”, „Oare  cum să-mi creez o ținută în conformitate cu standardele din modă?” ne macină permanent gândurile.

Dacă e să facem un scurt brainstorming și să ne gândim cu ce ne înălțăm de obicei, vara, probabil că cele mai multe femei ar spune : cu sandale! Vara obișnuim să purtăm sandale, fie ele cu toc sau fără toc. Bineînțeles, nu ar trebui să uităm nici de celebrii balerini care sunt foarte ușor de asortat și foarte accesibili.

Am ales pentru voi, o serie de încălțări de pe site-ul tocmania.ro ce s-ar potrivi foarte bine oricărui stil vestimentar și sunt și în trend vara aceasta.

Sandale

În categoria sandalelor, site-ul oferă foarte multe modele ce se pretează pentru orice vârstă și gusturi. Iată câteva modele superbe!

Sandalele cu platformă Ina Colorfull

La modă în ultima vreme au fost modelele florale. Bluzele vaporoase cu modele florale, rochițele sau fustițele de vară, toate par să fie din ce în ce mai în vogă.

Și pentru ca o „ținută florală” să fie completă, nu trebuie să uităm de sandalele cu model floral.

Sandalele Ina Colorfull sunt modelul perfect pentru femeile ce vor să poarte în același timp și ceva comod, dar și ceva care să le facă mai înalte.

Acestea pot fi foarte ușor asortate, fie cu o pereche de blugi colorați, sau chiar cu o rochiță sau fustiță înflorată. Asta, cu siguranță, dacă vrei să ieși oarecum în evidență.

 

 

 

Sandalele Escalibur Black

Dacă nu prea îți place să ieși în evidență și vrei ceva cât mai simplu, atunci îți recomand Sandalele Escalibur Black.

Sunt simple, însă aplicațiile speciale pe care le au le fac să pară mai chic.

Sunt perfecte pentru persoanele care au de petrecut foarte mult timp în picioare și își doresc ceva cât mai comod.

Balerinii

Dacă nu te simți comodă în sandale, sau dacă pedichiura ta nu este mereu perfectă, atunci ar trebui să încerci o pereche de balerini. Site-ul Tocmania pune la dispoziție o grămadă de modele. Iată câteva care mi-au atras mie atenția!

Balerinii Malda Beige

Simplu și frumos! Acestea sunt cele două cuvinte care definesc cel mai bine balerinii Malda Beige.

Pe cât sunt de simplii, pe atât sunt de frumoși și pot fi foarte ușor asortați cu orice ținută. Fie că alegi clasicii blugi cu tricou, fie că alegi o rochiță de vară simplă, o astfel de pereche de balerini se va potrivi perfect la orice!

Balerinii Cristina Beige

Am ales acest model special pentru femeile care vor ceva mai unic, mai special și care vor să iasă puțin din anonimat.

Culoarea bej este la modă de câțiva ani încoace, tocmai pentru că este foarte ușor de asortat cu orice.

Fundița special construită cu care sunt accesorizați acești balerini, îi fac să pară și mai frumoși și le oferă o oarecare notă de eleganță.

Astfel, sunt perfecți și pot fi oricând purtați la o nuntă, când tocurile deja devin insuportabile!

Sper că te-am ajutat puțin cu aceste prezentări să-ți faci o idee despre ce ai putea să porți vara aceasta. Firește, aceste modele nu sunt bătute în cuie. Tocmania oferă multe altele, trebuie doar să-ți faci puțin timp și să navighezi. Cu siguranță vei găsi o pereche care te va impresiona.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.