Cele mai cool piese ale stilului urban

Stilul urban este, dupa cum ii spune si numele, un stil aparte care isi extrage toata inspiratia direct de pe strada. De pe betoanele arse, dintre cladirile de birouri, din supermarketuri sau din parcuri, ideile si detaliile care stau la baza acestui stil sunt toate preluate din cotidian. Multicolorat, pestrit, idealist, extravagant sau elegant, oricum ai vrea sa il numesti, acest stil este mai mult o vibratie, un feeling pe care nu poti sa il adopti pur si simplu, ci mai degraba te adopta el pe tine. De aceea este esential sa ai si tu in garderoba ta cateva piese de imbracaminte sau accesorii care sa te ajute sa te amesteci in vastul si coloratul urbanism.

Ceasul de mana este un astfel de accesoriu. Locuitorii marilor orase, si nu numai, stiu cat este de pretios timpul si uneori il impart cu cea mai riguroasa exactitate. De aceea, un ceas este un accesoriu esential pentru orice city-girl care are o multime de taskuri de rezolvat intr-o zi. Pe https://www.maroko.ro/accesorii/ceasuri-de-dama gasesti ceasuri de dama Geneva, care nu doar te vor ajuta sa te organizezi mai bine, dar vor aduce si un plus de armonie, echilibru si stralucire intregului tau outfit.

Un alt detaliu care te va ajuta sa te diferentiezi de majoritate, este paleta de culori. Dupa cum spuneam, strada este cel mai permisiv podium de moda, unde poti sa fii exact asa cum iti doresti tu sa fii: indrazneata, sexy, colorata! Poti sa scoti acest lucru in evidenta cu un compleu lejer, de vara, format din bluza si fusta, cu un imprimeu extravagant, in nuante tari, electrice. Asorteaza-l cu o pereche de tocuri si fii gata sa cuceresti lumea!

Sa nu uitam de faptul ca strada este, uneori, nemiloasa atunci cand vine vorba de comoditate. Sigur ai patit si tu sa mergi kilometri intregi pe jos si sa nu gasesti nici macar o banca sau un loc unde sa te poti odihni. De aceea, este foarte important sa ai pe tine cele mai comode haine, in special atunci cand stii ca te asteapta o zi agitata in oras. Din fericire pentru noi, femeile, pantalonii sunt „socially acceptable”, asa ca asigura-te ca ai pe tine cea mai comoda pereche de pantaloni de dama de pe Maroko.ro. Materialul, forma, marimea, toate sunt aspecte extrem de importante atunci cand vrei sa alegi perechea de pantaloni ideala, asa ca de aici poti alege exact ce ai nevoie.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.