Vara aceasta poarta ii cu maneca scurta de la IiBreaza.ro!

 

Când vei descoperi modelele de ii cu maneca scurta pe care Ii Breaza de Anda Mănescu le pune la dispozitia clientilor sai, vei ramane cu siguranta impresionat. Motivele sau simbolurile folosite sunt inedite, frumos armonizate cu intregul model al iei, rezultatul final fiind unul exceptional din punct de vedere estetic, si nu numai.

Asadar, vara aceasta ar trebui ca fiecare dintre noi sa purtam mai des iile pe care Ii Breaza le produc cu atata maiestrie, dupa datinile stramosesti. Calitatea este una superioara, fara indoiala, iar autenticitatea este, de asemenea, garantata.

Ii cu maneca scurta – modele variate de la Ii Breaza!

Fie ca ne referim la ii cu maneca scurta, la camasi barbatesti, la ii cu maneca lunga, ii pentru copii, costume de botez – acestea fiind produse pe care le puteti achizitiona de la Ii Breaza – simbolistica purtata prin intermediul broderiilor manuale este una cat se poate de variata si profunda. Iata cateva exemple de simboluri (si explicatia lor) cu care pot fi imbogatite iile noastre:

-“roatele” reprezinta un model format din cercuri cu 8 petale in mijloc si pene pe margini, reprezentand combinatia ideala de a atinge norocul;

-“unghia Gaii” ne aduce mai aproape de Gaia, de comuniunea cu natura;

-“crestele” reprezinta suisurile si coborasurile vietii;

-“trecatoarea” este un model cusut in “muste” semnificand efemeritatea;

-“dovlecelul” si “spicul de grau” sunt doua modele de broderie ce simbolizeaza roadele pamantului;

-„Alburile” si „ajururile” reprezinta apele – puritatea;

“Steaua cu 16 tapi” semnifica Universul, cerul instelat si stralucitor.

 Coloristica este una deosebita, la fel ca si simbolurile propriu-zise pe care tocmai le-am enumerat mai sus.

 Ii cu maneca scurta – piese vestimentare unice pe care trebuie sa le ai in garderoba vara aceasta!

ii cu meneca scurta

In trecut, iile reprezentau tinute de sarbatoare, fiind purtate numai in anumite ocazii speciale. In prezent, pot avea acelasi rol, insa au devenit mai mult piese vestimentare casual ce pot fi purtate nu doar cu anumite ocazii, ci in fiecare zi, in diverse contexte.

Procesul de creatie era o venerare a omului, naturii, pamantului si universului, iar Anda Manescu – creatoarea atelierului Ii Breaza – stie acest lucru, tocmai de aceea are grija ca activitatea sa se desfasoare cu devotament si pasiune, cu implicare totala si atentie la detalii.

Modelele create de Atelierul Ii Breaza de Anda Manescu sunt apreciate in adevaratul sens al cuvantului, clientii interesandu-se chiar de simbolistica iilor pe care le achizitioneaza – fie acestea ii cu maneca scurta sau ii cu maneca lunga, dar nu numai.

 Ii cu maneca scurta – intotdeauna o achizitie deosebita!

 IN cadrul atelierului veti gasi atat de multe modele de ii cu maneca scurta incat ar fi pacat sa nu alegeti cel putin un model care sa va placa si care sa va caracterizeze. Ba mai mult, am putea zice ca in garderoba fiecaruia dintre noi ar trebui sa se regaseasca cat mai multe ii, atat cu maneca scurta, cat si cu maneca lunga. Astfel, le veti putea asorta si alege in functie de dispozitie, de contextul in care le veti purta.

 Iile oferite spre vanzare pot alcatui cu putina inspiratie, tinute lejere. Fiecare model este realizat din materiale naturale, din dragoste pentru frumusetea traditiei romanesti, acest lucru fiind vizibil cu ochiul liber daca e sa privim conceptia finala.

 Indiferent ca optati pentru ii cu maneca scurta, ii cu maneca lunga, camasi barbatesti, sau pentru alte produse disponibile in oferta Ii Breaza, avem convingerea ca veti fi placut impresionati de alegerea facuta si ca veti reveni cu drag de fiecare data cand veti avea posibilitatea si dorinta de a comanda aceste piese vestimentare deosebite.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.