Vrei un lapte praf bun? Alege Topfer!

Laptele praf joaca un rol esential in dezvoltarea sugarilor. Acesta va fi folosit doar atunci cand alaptarea pe cale naturala nu poate fi facuta din diverse motive de sanatate. In astfel de cazuri se va recurge la hranirea cu formula de lapte praf ca masa totala sau de completare. Pentru acest lucru este esential sa ne consultam inainte cu medicul pediatru. Acesta ne poate recomanda o formula de lapte praf in conformitate cu nevoile sugarului. Totusi, cea mai importanta parere va fi cea a bebelusului. El este cel care va accepta sau nu formula administrata.

La ora actuala, una din marcile de lapte extrem de apreciate de medici, pariniti si acceptate cu usurinta de copii este lapte Topfer. De ce este un lapte praf bun?

Pentru ca este una din putinele formule de lapte praf care au in compozitie un lapte organic, provenit din Alpi. A fost creat initial ca lapte terapeutic pentru sugari insa, calitatea deosebita, l-a recoamdant pentru utilizare pe scara larga si pentru bebelusii sanatosi dar care nu puteau fi alaptati la san.

Este un lapte permanent dezvoltat cu ajutorul specialistilor. In compozitia sa au fost adaugate numeroase proteine, vitamine, minerale esentiale unei dezvoltari optime. Dintre acestea amintim vitaminele: A, D,C, E, K, B1, B2, B6. Intalnim minerale precum: Sodiu, Potasiu, Calciu, Fosfor, Magneziu. Oligoelementele sunt, de asemenea, prezente si amintim: Fier, Zinc, Cupru, Iod, Mangan, Seleniu, Flor. Toate celelalte elemente precum proteinele, carbohidratii, grasimile sunt in cantitati ideale pentru a suplini nevoile sugarilor.

In plus, formula de lapte praf Topfer are in compozitie 4 bifidoculturi. Acestea sunt “bacterii” bune. Ele sunt extrem de importante pentru o buna functionare a sistemului digestiv. Ele protejeaza sugarul impotriva infectiilor, germenilor si anumitor virusuri. In plus, acestea reduc valoarea PH-ului din intestin.

Pe langa cele 4 bifidoculturi, au in formula si LC-PUFA, adica acizi grasi de Omega 3 si Omega 6. Aceste elemente sunt extrem de importante, deoarece protejeaza sugarul impotriva diverselor afectiuni, inclusiv dermatologice si il ajuta in dezvoltarea oaselor si articulatiilor. De asemenea, creierul se va dezvolta si va functiona mult mai bine datorita celor 2 acizi grasi.

Laptele praf Topfer, pe langa formula excelenta, este produs in conditii de igiena maxima, fiind supus unor teste si controale periodice pentru a se asigura o calitate nealterata a acestuia.

Acestea sunt doar cateva din atuurile acestui lapte praf, ce poate fi achizitionat si in Romania. La Bebelusultau.ro il puteti gasi la preturi excelente alaturi de multe alte produse destinate hranirii si ingrijirii sugarilor si copiilor mici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.