Balansoarul care raspunde nevoii mele de singuratate

 

Orice om are nevoie de momente de singuratate in care sa isi faca bilantul zilnic si sa-si adune gandurile. Cand ai probleme la serviciu, nu-i incarci pe cei pe care ii iubesti cu ele, ci preferi sa te gandesti singur la o solutie. Eu unul asa sunt. Si daca m-as simti amenintat de somaj, as cauta discret un loc de munca si nu as manifesta un comportament nervos, de om frustrat acasa, fiindca nici sotia, nici copiii nu se fac vinovati de asta. As fi de o discretie maxima sa nu-i determin sa faca economii, ci viata sa decurga normal ca pana atunci.

 Cand citesti o carte captivanta sau grea simti nevoia sa fii singur sa o poti intelege.

Singur, pe un balansoar cauti idei de cadouri prin care sa-i surprinzi pe cei dragi. Un balansoar individual, adica numai cu un loc, este avantajos din multe puncte de vedere.

Iata de ce am comandat Balansoarul de vis 1 persoana Tarrington House  -mie imi place sa ma dau incet pe balansoar, copiii si sotia vor repede.

Leganatul lin ca vantul ce mangaie usor frunzele imi aminteste de mainile calde ale mamei care ma leganau cu multa dragoste si de vocea ei lina care ma adormea. Mi se pare ca “prea tare” rupe vraja.

-sotia mea adora mirosul de trandafiri, copiilor le place iasomia inflorita, iar mie teiul si crinii. Cum sa impacam pe toata lumea? Simplu: comandam patru balansoare de vis pentru o singura persoana si le plasam in locul dorit. De pilda lacul in care inoata zglobii pestii ma inspira, in timp ce sotia mea nu iubeste apa (poate si din cauza partidelor mele de pescuit cu amici…).

-scheletul de otel este stabil si isi mentine aspectul in timp. Niciodata nu ne vom prabusi cu balansoarul.

-umbreluta de deasupra sa ne apara de ploaie si de soare in egala masura, materialul textil fiind de cea mai buna calitate

-este disponibil in mai multe nuante de verde, care se asorteaza mediului natural

-la fiecare balansoar economisim 200 de lei, deci in total ne raman 800 de lei, bani din care putem cumpara gratar sa mobilier de gradina, mai ales ca in magazinul Dwyn.ro sunt reduceri masive de preturi in acest moment.

-balansoarele noastre de vis sunt livrate la domiciliu, nu trebuie sa ne interesam de masina pentru a le aduce din magazin

-sunt foarte usor de montat si de relocat.

Nu am fost nicicand mai fericit ca acum, cand balansoarul ma asteapta sa imi ofere portia de liniste necesara in fiecare zi. Ma intreb ce vom face la toamna sau la iarna, fiindca acum, plecam pe rand in gradina sau toti o data fiecare facand ceea ce ne place mai mult.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.