De ce am ales să apelez la implant dentar?

Încă de mică am învățat că zâmbetul este cel mai frumos lucru de care ne vom putea bucura în viață. Cu toate acestea la scurt timp am avut și ocazia de a afla cât de multă costă un dinte rupt pe jumătate. La început nu am prea luat în serios acest lucru, dar mai apoi mi-am dat seama că nu mai pot zâmbi pentru că aveam impresia că toți se uitau la dintele meu. De teama durerii am optat pentru reconstruirea dintelui, însă această operație m-a ținut decât 3 luni. Dezamăgită de prima experiență m-am decis să apelez la un implant dentar.

Vorbim despre o operație destul de complicată, dar care îmi poate asigura că voi avea din nou zâmbetul de la început. În plus atunci când ne referim la implant dentar vorbim și despre posibilitatea de a folosi dintele la fel ca și cât ar fi unul real. Asta înseamnă că nu trebuie să ne facem griji dacă vrem să mâncăm ceva mai tare. Sunt sigură că vă întrebați cat costa un implant dentar, ei bine eu am ajuns la concluzia că este mult mai ieftin decât alte operațiuni.

La cine putem apela pentru un implant dentar?

IMPLANT DENTAR

Există mai multe stomatologii care ne pot ajuta cu un implant dentar, cu toate acestea trebuie să avem în vedere și faptul că ne dorim calitate și durabilitate. Eu vă recomand http://ramisclinique.ro, o clinică stomatologică care oferă clienților ei cele mai bune tratamente stomatologice. În plus la ei îmi place și faptul că ne pun la dispoziție pe site toate informațiile de care avem nevoie pentru a lua cea mai bună decizie. 

Tot la ei putem apela pentru cel mai bun implant dentar. De ce spun asta? Pentru că ei vă vor ajuta mereu să luați cea mai bună decizie pentru dinții voștri. În acest fel cu ajutorul lor veți putea alege implantul dentar care este cel mai potrivit pentru voi. Deasemenea pe site-ul lor veți putea vedea părerile celorlalți clienți astfel vă veți da seama cât de calitative sunt serviciile oferite. 

Câte tipuri de implant dentar există?

IMPLANT DENTAR

Există două tipuri de implant dentar: implant dentar intr-o zi și implant dentar clasic. Tot mai multe persoane îl preferă pe primul și trebuie să vă recunosc că și eu mă număr printre ele. De ce? Pentru că îmi doresc să îmi recâștig zâmbetul cât mai repede. În cazul implantului dentar clasic încărcarea proteică se face la 6-9 luni de la intervenția chirurgicală, iar asta înseamnă că ar dura prea mult. 

Voi ce părere aveți? 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.