Esteto – locul unde gasesti cele mai bune comsumabile medicale si nu numai

 

In orice spital de stat sau privat, dar si in orice cabinet medical indiferent de dimensiunile acestuia, consumabile medicale nu ar trebui sa lipseasca sub nici o forma. Acestea ar trebui sa fie sterile si de foarte buna calitate. Dar pentru ca acestea se consuma zilnic si intr-un numar foarte mare, pretul consumabilelor medicale este foarte important. Cu cat obtineti un pret cat mai bun, dar si un raport calitate – pret cat mai mare, cu atat mai bine. Dar indiferent de cat de scumpe sunt acestea, ele nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din insitutiile medicale. Motivul este unul cat se poate de evident, cadrele medicale nu isi vor putea desfasura activitatea daca nu au la indemana tot ce au nevoie.

Asa cum le spune si numele `consumabile` acestea se folosesc zilnic, ceea ce inseamna ca o institutie din acest domeniu trebuie sa aiba stocuri mari si constante.

Ce intra in categoria consumabile medicale pentru laborator?

Pe langa consumabilele clasice, precum: spatula, acopertori incaltaminte de unica folosinta, dezinfectant, comprese sterile, pensa, manunsi medicale, seringi de unica folosinta, etc. in categoria consumabilelor medicale pentru laborator intra si: lame pentru microscop, vacutainer biochimie, ace vacutainer, eprubete, exudat faringian, recipiente si multe altele.

Unde gasiti consumabile medicale?

Pe piata sunt foarte multi distribuitori de consumabile medicale, dat daca sunteti in cautarea unor consumabile medicale de buna calitate si la preturi accesibile le gasiti pe Esteto.ro.

De ce trebuie sa ai mereu in cabinet aceste consumabile?

Igiena este esentiala si obligatorie in orice institutie medicala. Din aceste motive si din multe altele, precum evitarea raspandirii bolilor sau a infectiilor manusile, acele si absolut toate obiectele care intra in categoria consumabilelor medicale trebuie schimbate, aruncate si distruse dupa ce au fost folosite o singura data pe un singur pacient. Si de aici tragem concluzia ca ele sunt folosite zilnic si ele se vor consuma rapid, bineinteles in functie de numarul de pacienti pe care clinica dumneavoastra il are.

Pentru a respecta legile in vigoare, dar si pentru a nu pune in pericol sanatatea pacientilor sau a asistentelor si medicilor acestea consumabile trebuie sa fie mereu prezente in institutiile medicale, caci fara ele cadrele medicale nu isi vor putea desfasura activitatea.

Daca alegi sa colaborezi cu cei de la Esteto.ro, nu numai ca beneficiezi de calitate si preturi accesibile, dar si de profesionalism si rapiditate in onorarea comenzilor. Pentru mai multe detalii privind preturile, calitate si durata procesarii unei comenzi cel mai bine ar fi sa luati legatura direct cu personalul Esteto. Ei va vor oferi toate informatiile necesare.

Alege o companie serioasa si scapa de stresul comenzilor. Un distribuitor profesionist va sti cum sa raspunda cererilor dumneavoastra in asa fel in cat procesul sa se desfasoare cu usurinta. Alege un distribuitor care sa puna accent pe nevoile voastre si care sa va ofere calitate si preturi foarte bune. Alege Esteto si vei avea tot ce iti doresti in calitate de consumabile medicale si nu numai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.