Inchiriere tobogane moloz? Schele Metal este alaturi de tine!

inchiriere tobogane moloz

 

 

Schele Metal va ofera servicii de inchiriere tobogane moloz, aceste produse fiind executate din materiale de calitate superioara astfel incat sa faca fata celor mai grele conditii de lucru. Produsele respective sunt confectionate de catre echipa de specialisti a companiei, respectand cele mai ridicate standarde in vederea obtinerii unor rezultate de exceptie.

Aceste sisteme destinate evacuarii molozului sau deseurilor provenite din activitatea din domeniul constructiilor, au o durata indelungata de viata, fiind fabricate din material plastic dur si rezistent. Cu ajutorul acestora, evacuarea deseurilor are loc rapid si usor, iar voi veti putea acorda mai mult timp activitatilor de constructie, finalizand proiectele la timp si obtinand astfel satisfactia maxima a clientilor.

 

Despre inchiriere tobogane moloz

 

Toboganele de moloz pe care le oferim spre vanzare sunt realizate ca un sistem complet ce ajuta la evacuarea deseurilor acumulate in activitatea de constructii. Astfel, acestea sunt constituite din mai multe parti: sistem de sustinere, segment cu gura de incarcare si segment de transport. Rama metalica reprezinta prima componenta, aceasta sprijinind-o pe cea de-a doua componenta, de care se leaga lanturile de sustinere. Sistemul de sustinere se ancoreaza pe cladirea sau pe suprafata de pe care va avea loc evacuarea propriu-zisa a deseurilor.

Cea de-a doua componenta este reprezentata de conul prin care se introduc deseurile. Fanta cu care este prevazut acesta faciliteaza introducerea molozului, insa in functie de necesitati si de cantitatea de moloz produsa puteti opta pentru un sistem dotat cu mai multe guri de incarcare. Conul, ca si dimensiune, poate ajunge la 1,06 m.

Segmentul de transport, adica ultima componenta, este alcatuit dintr-un con cu o lungime de aproximativ 1 m.

 

Alegeti servicii inchiriere tobogane moloz de la Schele Metal!

inchiriere tobogane moloz

Specialistii companiei noastre sunt atenti la detalii si la dorintele clientilor astfel ca serviciile pe care le oferim, fie ele inchiriere tobogane moloz, sau altele din oferta noastra, se vor plia perfect pe acestea, obtinand satisfactia maxima a partenerilor care au decis sa ne aiba alaturi.

Asadar, daca va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor si doriti ca operatiunea de evacuare a deseurilor, sa se realizeze rapid si cu minimum de efort, atunci trebuie neaparat sa inchiriati aceste sisteme care va vor fi de un real folos.

Cu ajutorul lor, veti scurta semnificativ timpul de finalizare a proiectului, livrand rezultate de calitate intrucat veti acorda mai multa importanta executiei decat activitatilor conexe, precum evacuarea deseurilor produse.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata privind aceste servicii, dar nu numai. Va asiguram ca nu veti regreta alegerea facuta, ba dimpotriva veti fi extrem de multumiti deoarece veti beneficia in de un parteneriat fructuos care va raspunde exigentelor voastre cele mai mari.

Preturile pe care le practicam sunt corecte, transparente si avantajoase, iar calitatea serviciior si a produselor oferite este superioara!

Raspundem imediat solicitarilor voastre, oferindu-va solutii personalizate, in functie de necesitati. Suntem cei mai buni in domeniu, iar acest lucru poate fi confirmat de catre numerosii nostri clienti, care ne-au ales ca si colaborator in decursul timpului.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre inchiriere tobogane moloz sau despre alte servicii si produse pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati.

–––––––––––

CONTACT:

TELEFON:  0724375411  |  0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro  

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.