Masini de cusut industriale pentru fabrici si ateliere de creatie cu rezultate de foarte buna calitate

masini de cusut industriale

Pentru confectionarea produselor de foarte buna calitate, fabricile si atelierele profesionale care activeaza in domeniul confectiilor, marochinariei, tapiteriei, pielariei si in alte ramuri adiacente, trebuie sa fie dotate cu echipamente specifice, adecvate exigentelor pietei de profil. Gama de masini de cusut industriale se diferentiaza de masinile de cusut casnice prin performanta si calitatea articolelor produse.

Alegerea echipamentelor si a gamei de masini de cusut industriale in functie de activitatea desfasurata

Desfasurarea activitatilor zilnice in cadrul unei fabrici de confectii, care produce incaltaminte sau articole de marochinarie impune implementarea anumitor norme si standarde de calitate, incepand cu echipele de angajati certificati pentru procedeele de productie, calitatea materialelor de baza si auxiliare si pana la dotarea spatiilor de lucru cu echipamente si utilaje performante.

Recomandari de selectie a masinilor industriale adecvate tipologiei de produse create

Echipamentele proiectate pentru exploatarea industriala sunt caracterizate de actionarea electrica, ceea ce corespunde volumului de lucru. Masinile de cusut industriale se diferentiaza astfel fata de cele traditionale, care sunt utilizate pentru cusaturi simple si proiecte de mica amploare, atat ca design, cat si ca functii de coasere.

Tipul de activitate si produsele create in fabrica

In functie de specificul articolelor create in cadrul companiei dumneavoastra, veti selecta o masina de cusut industriala prevazuta cu functiile necesare confectionarii acestora.

Fabrici de confectii

Masinile de cusut profesionale pentru cofectii textile sunt proiectate pentru generarea cusaturilor rigide, lant sau zig zag, iar unitatile automate de coasere asigura executia butonierelor, coaserea nasturilor, realizarea operatiunilor de surfilat si a cusaturilor invizibile.

Productia de incaltaminte, marochinarie, pielarie si automotive

Gama destinata realizarii acesti categorii de articole include masini de cusut plane, cusatura rigida cu unul sau doua ace, masini de cusut cu coloana, cu unul sau doua ace, unitati automate de coasere, masini de cusut cu brat orizontal si echipamente profesionale cu sistem de coasere DOCU (coasere AIR BAG).

Utilaje pentru croit

Orice fabrica de confectii textile sau marochinarie are nevoie de masini de croit cu lama continua (bandzig), masini de croit mobile si sisteme de spanuit.

Utilaje pentru transfer termic si termocolat

Gama cuprinde masini de laminat si masini de termocolat cu banda continua.

Masini de sudat

Sunt destinate pentru diferite aplicatii, precum producerea de confectii textile tehnice, copertine, filtre, prelate auto, etc. Aceasta gama de echipamente include masini de sudat cu ultrasunete si masini de sudat cu aer cald sau electrod fierbinte.

Intretinerea echipamentelor si a gamei de masini de cusut industriale

Indiferent de activitatea desfasurata in cadrul companiei, este esential sa utilizati corect echipamentele achizitionate si sa respectati recomandarile de intretinere. De aceea, OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES va pune la dispozitie produsele necesare pentru curatarea periodica a acestora: Smooth Fuse 8, Smooth Fuse 10, Smooth Fuse 12 sau Smooth Sale 20.

Gama diversificata de masini de cusut industriale si serviciile asigurate de compania OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES

masini de cusut industriale

Compania OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES a creat un sistem inteligent care sa vina in sprijinul antreprenorilor care activeaza in domeniul productiei de textile, incaltaminte, automotive, spre a asigura intreaga gama de produse si servicii pe care acestia le solicita. Astfel, pe langa gama diversificata disponibila pentru achizitionare, compania asigura si alte servicii utile, dupa cum urmeaza:

–    OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES asigura service complet post vanzare – asistenta tehnica, serivicii de mentenanta si intretinerea utilajelor pe toata perioada de garantie, dar si ulterior;

–        Furnizarea partilor electronice si service pentru reparatii placi si componente electronice masini de cusut industriale;

–                 Consultanta si propuneri de proiecte pentru obtinerea finantarilor;

–    Servicii de instalare a echipamentelor achizitionate si instructajul personalului calificat pentru productiE si a persoanelor desemnate cu lucrarile de intretinere. Serviciile de scolarizare se pot desfasura la sediul clientilor sau la sediul producatorilor utilajelor respective.

 

Accesarea site-ul www.omnitech-industrial.ro va permite vizualizarea in detaliu a echipamentelor comercializate si descrierea serviciilor oferite. Pentru a intra in contact cu unul dintre reprezentantii OMNITECH INDUSTRIAL MACHINES in vederea obtinerii de informatii suplimentare despre masinile de cusut industriale si modul de intretinere, telefonati la numarul 021 320 3595, sau transmiteti un mail la adresa pfaff-industrial@omnitech-industrial.ro

–––––––––––––––––

 

Alte date utile:

Telefon vanzari utilaje – 0744 676 677

Telefon vanzari piese de schimb – 0744 590 377; 0740 317 850

Reprezentanta in tara –  0742 066 221 (Satu Mare)

Sediu – Intrarea Streinu Vladimir, Nr.4, Sector 2 – Bucuresti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.