Solutii rapide pentru trasportul marfurilor? Iata solutia!

Schoeller Allibert este o companie care fabrica solutii de ambalare din plastic returnabile si reciclabile de mai bine de 50 de ani. Acestia sunt numarul unu la nivel mondial in acest domeniu avand sedii in toata lumea dar predominant in Europa. Compania este formata din cele mai importante brand-uri din industrie si anume: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Principalele ramuri ale industriei pentru care Schoeller Allibert realizeaza aceste produse sunt: industria agriculturii, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling. Gama acestora depaseste 1000 de produse reciclabile si reutilizabile disponibile online fiind fabricate din materie prima de cea mai buna calitate.

Fie ca este vorba de containere simple, de timp naveta, stivuibile sau nestivuibile, eurocontainere, navete pentru bauturi sau galeti pentru produse periculoase plus multe altele acestia ofera o gama foarte larga si variata de astfel de produse la cel mai bun raport pret calitate.

Desi nu par sa necesite vreo calitate anume, acestea trebuie totusi sa fie rezistente si durabile mai ales fiind din plastic. Se pot sparge iar toata marfa care este pusa in ele poate fi compromisa.

Insa Schoeller Allibert ofera cele mai bune si rezistente solutii pentru transportarea si manipularea marfii, fiind extrem de practice si utile pentru orice depozit, spre exemplu de magazin alimentar, piese auto si asa mai departe. Dovada incontestabila a produselor si serviciilor oferite de acestia este reprezentata de vechimea acestora in domeniu, de peste 5 decenii, ceea ce spune foarte multe despre o companie.

O buna organizare poate ajuta orice firma deoarece totul se va desfasura mult mai rapid, ceea ce va duce la acoperirea unui flux mult mai mare de clienti prin simplu fapt ca produsele ajung mult mai repede pe raft. In acest fel au fost gandite toate aceste ladite, containere, paleti, carucioare si asa mai departe chiar daca sunt la urma urmei niste obiecte banale, fiind gandite si realizate asa cum trebuie, pot usura cu mult munca depusa de angajati.

Prioritatea pentru orice firma sau companie este feedback-ul trimis de clienti fata de serviciile prestate sau produsele comercializate iar Shoeller Allibert pe acest lucru a mizat inca de la bun inceput. Vinzi calitate, primesti apreciere iar numarul clentilor va creste constant, la fel si profitul ajungand astfel in top mondial.

Cum am spus mai sus acestia au sedii in toata lumea, mai exact in urmatoarele tari:Austria, Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite.

Aceste solutii inovatoare sunt gandite special pentru creearea unei lumi mai bune, dezvoltand solutii de ambalare returnabile si durabile cu ajutorul se pot reduce timpii de transport dar si costurile de transport si ambalare, cu ajutorul unei game complete fabricate din cele mai bune materiale avand peste 1000 de produse disponibile online.

In concluzie daca esti in cautare de astfel de produse pentru bunul mers al lucrurilor in depozitul tau, alege Shoeller Allibert cu incredere si cu siguranta nu vei fi dezamagit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.