3 din cele mai frumoase tipuri de jocuri online gratuite

Hello! V-am spus că am revenit în forță, nu? Ei bine azi vom vorbi tot de distracție și tot despre cum ne-o putem asigura direct acasă. Pentru cei care nu știu, deși cred că sunteți cam puțini, mediul online ne oferă un număr foarte mare de jocuri online complet gratuite. Nu trebuie să vă gândiți că acestea sunt doar pentru cei mici, din contră, chiar și noi suntem invitați să le descoperim și să mai uităm puțin de probleme și griji. Nimic nu este mai frumos decât ca după o zi obositoare la muncă să vă răsfățați cu câteva jocuri online. 

Eu încă de când am făcut pentru prima oară cunoștință cu internetul am descoperit jocurile online, bine nu pe toate din cele prezentate mai jos. De ce? Pentru că unele nu erau permise vârstei mele, dar dacă voi sunteți majori nu veți avea probleme. Desigur trebuie să vă mărturisesc că lumea jocurilor online s-a schimbat foarte mult față de când eram eu mică. Au sunt mii de jocuri, mii de site-uri și parcă tocmai cele mai frumoase jocuri au dispărut. Totuși haideți să vedem 3 tipuri de jocuri care pe mine m-au cucerit.

Arcadele

Aceste jocuri îmi mănâncă fiecare seară. Trebuie să vă recunosc că îmi place să îmi fie mintea pusă la contribuție și să pot colabora cu alți jucători. Nu o să dau nume de jocuri pentru că mi-ar fi greu să mă opresc doar la câteva. Trebuie însă să vă mărturisesc că sunt îndrăgostită de jocurile care presupun adunarea de reusurse, de armată și care necesită și puțină strategie. De asemenea ador jocurile cu bile de tot felul sau cu cărți, mereu găsesc la ele un lucru care să mă cucerească.

jocuri online gratuite

Acest tip de jocuri fac parte din categoria celor destinate adulților, deci dacă nu ai încă 18 ani te rog să treci la următorul, dar să salvezi articolul pentru cât vei avea vârsta potrivită. Aceste jocuri îți pun mintea la contribuție și în plus descoperirea unor mici secrete poate avea un efect negativ asupra ta. În plus vorbim despre  jocuri online gratuite asta înseamnă că nu ești obligat să depui bani pentru a începe acest joc. Pe parcurs însă este decizia ta ce vei face mai departe. Mie acest joc îmi place pentru că pare mai ușor de jucat și în plus acțiunea se petrece in mai multe medii si ai ocazia de a petrece mai mult timp descoperind fiecare joc.

Jocurile de modă

Pe cât le uram când eram mică pe atât le ador acum. De ce? Pentru că nu necesită să stai on ore întregi, este suficient să intri o dată pe zi, să faci câteva ținute și să vezi ce punctaje au avut ținutele create cu o zi înainte. Știu poate părea plictisitor, dar veți vedea ce bine vă veți simți când ținuta voastră v-a primi 5 stele.

 

Voi ce tip de jocuri preferați? Ce jocuri jucați în timpul liber?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.