Altgrad Auto: locul unde gasiti piese Ford originale si mecanici auto competenti

Daca sunteti in cautarea unui service Ford Bucuresti care sa corespunda exigentelor dumneavoastra sau pur si simplu aveti nevoie de piese auto Ford, trebuie neaparat sa va duceti la Altgrad Auto .

Orice problema are in momentul de fata automobilul dumneavoastra (la motor, la transmisie, la instalatia electrica, la frane, la suspensii, la caroserie sau la roti), in momentul in care veti iesi de pe poarta service-ului, automobilul dumneavoastra va fi ca nou. Chiar daca este un model vechi, de colectie! 

Altgrad Auto dispune de o dotare tehnica de invidiat: doua posturi de lucru, un elevator, inca doua posturi la sol: unul pentru lucrari la instalatiile electrice ale automobilelor, iar celalatt pentru diagnosticare. Pentru ca tot a venit vorba de diagnoza, trebuie subliniat faptul ca orice lucrare facuta de Altgrad Auto este precedata de o diagnosticare computerizata, efectuata cu aparatura ultraperformanta.

Datorita dotarilor de care dispune (echipamente, scule si utilaje originale) precum si a echipei de specialisti dedicati meseriei lor si cu experienta care lucreaza aici, Algrad Auto este un service in care se poate avea deplina incredere. Pe langa dotarea tehnica de exceptie, mecanicii de la Altgrad Auto dispun si de „know-how”, pentru ca firma Ford le pune in mod constant la dispozitie documentatie de specialitate.

Nu conteaza daca automobilul dumneavoastra este un Focus, Mondeo, Fiesta, Transit, Edge, Galaxy, Connect, Fusion, Kuga, Custom, Smax sau Mustang – Altgrad Auto asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume. In plus, aici gasiti si un magazin cu ppiese de schimb originale, pentru ca Altgrad Auto este si importator si distribuitor autorizat in Romania de piese de schimb pentru automobilele Ford.

Daca doriti sa mergeti la Altgrad Auto, notati adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.