Avantajul unor anvelope all season

           

 

Anvelopele all season sunt o alegere preferata de catre soferii romani din ce in ce mai mult, datorita versatilitatii lor si capabilitatii de a fi folosite pe toata durata anului in legalitate. Multi soferi merg insa pe alternativa clasica, de a cumpara doua seturi de anvelope vara si anvelope iarna pentru fiecare sezon in parte, insa si setul de cauciucuri all season are avatanjele sale. Pentru toti soferii care in cautare de anvelope noi pentru noul sezon, va prezentam o serie de argumente despre pneurile pentru toate anotimpurile si cand ar trebuie sa considerati achizitia unui set.

 

 

Primul prototip de anvelope all season a fost dezvoltat de catre firma Goodyear si a luat cu asalt piata de automobile auto. Din acel punct, profilul a prins interesul marilor constructori auto, urmand ca anvelopele all season sa fie montate ca echipare din fabrica pentru o gama variata de autoturisme comercializate. Care sunt motivele pentru care un sofer ar trebui sa aleaga si el la randul sau un set de anvelope all season ca si echipare a masinii:

  • pot fi folosite pe toata perioada anului

 

Legislatia auto in vigoare nu stipuleaza obligativitatea unor anvelope iarna in cazul sezonului rece, cat stipuleaza sa fie prezente anumite marcaje pe profil, care sunt prezente atat pe cele de iarna cat si pe cele de vara. Prin urmare, puteti folosi in legalitate si siguranta un set de anvelope all season tot timpul anului

 

  • au cost de achizitie scazut

Costul de achizitie a unui singur set de anvelope all season ce va fi folosit pe toata durata anului este scazut in comparatie cu achizitionarea de 2 seturi de anvelope pentru fiecare sezon. Prin urmare, daca nu conduceti foarte multi km anual, un set de anvelope all season poate fi alegerea cea mai inteleapta.

 

  • fara grija depozitarii si a dejantarii

 

In cazul in care aveti doua seturi de anvelope, va trebui mereu sa depozitati un set ce nu este folosit in sezonul curent. Acest fapt implica costuri de logistica daca nu aveti spatiu de depozitare suficient acasa si aduce niste costuri in plus. De asemenea, un alt cost implicat il reprezinta jantarea si dejantarea anvelopelor atunci cand vine un nou sezon, acest cost nefiind implicat in cazul anvelopelor all season care pot fi folosite pe toate perioada.

 

Prin urmare, exista un avantaj economic major in alegerea unui set de cauciucuri all season, fiind scutiti de o serie de consturi majore care sunt implicate in achizitia de seturi separate de anvelope. Alegeti mereu anvelope noi in detrimentul unora second hand, astfel fiind siguri de calitatea lor si siguranta oferita.  

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.