Cursuri de limba engleza la sediul companiei

Cand vine vorba de limbi straine, intr-un singur furnizor de servicii am incredere: Ilsc.ro. Nu cunosc organizatori mai buni, profesori mai bine pregatiti si mai dedicati cursantilor, decat cei care isi desfasoara activitatea aici.
Experientele mele cu Ilsc.ro au fost fericite. M-am inscris la cursuri, dupa ce am picat la examenul de limba si literatura engleza din facultate. Eram disperata si ma temeam sa nu pierd anul, sa fiu nevoita sa o iau de la capat, dar sa ma inscriu la alta limba straina. Stiam mai multa franceza, dar era pacat sa nu scrie:„Limba engleza” pe diploma mea, mai ales ca este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob.
Am solicitat cursuri individuale si am fost sustinuta tot timpul sa umplu goluri, sa sistematizez cunostinte si sa slefuiesc mesajele pana la perfectiune. In toamna am luat examenul cu 10 de s-a mirat profesorul de progres.
Atunci s-a legat prietenia dintre noi. Au urmat formele superioare de scolarizare: masteratul si doctoratul. Deplasarea pentru munca de cercetare trebuia sa o fac in Germania si a trebuit sa invat limba germana tot cu ei rapid si mult. De la nivel 0 de cunostinte, am ajuns la nivel mediu scris, tradus, vorbit si citit. Pot redacta corect documente variate, de la scrisori si inscrisuri personale, la cereri si articole.
Iata de ce, cand s-a pus problema inscriere cursuri engleza companii le-am pronuntat numele fara sa stau pe ganduri. Profesorii de la Ilsc.ro se deplaseaza in orice oras din tara sa va ajute salariatii companiei sa invete limba engleza, sa nu uitati asta!
Care este reteta rezultatelor de exceptie pe care le obtin prin elevii lor?
-cele mai bune manuale si materiale auxiliare. Stiu din liceu ca un manual prea greu, plictisitor taie cheful de a mai invata, in timp ce un manual usor iti va da impresia ca stii mai mult decat stii in realitate.
-profesori bine pregatiti, empatici, rabdatori si cu tact pedagogic. Cursantul beneficiaza de consiliere gratuita pana la finalizarea studiilor.
-inscriere rapida, in cazul in care cineva are nevoie sa invete urgent o limba straina
-cursuri intensive. Se invata mult si bine, cursantul este pus in fata unor situatii practice de viata.
-grupe mici si foarte mici de studiu. Exista posibilitatea solicitarii cursurilor individuale, in care cursantul sta fata in fata cu profesorul. Foarte utile sunt si grupele de doi cursanti, care pot fi alcatuite din doi frati, doi colegi sau doi prieteni buni, sot si sotie.
Profesorii minunati care m-au ajutat de atatea ori sa ies din situatii dificile veneau la sediul companiei noastre sa-i invete si pe salariatii mei. Stiam ca totul va decurge perfect, fiindca experienta isi spune cuvantul si toti clientii au fost multumiti 100%.
Ilsc.ro ofera cursuri de limbi straine pentru copii, adulti si salariatii din anumite domenii, cum ar fi:Turism, Justitie, Afaceri si Secretariat, adaptandu-se permanent la nevoile de comunicare ale beneficiarilor, la potentialul lor si particularitatile de varsta.
Se preconizeaza ca pe viitor limba engleza sa se extinda, iar copiii nostri sa fie evaluati dupa competentele de comunicare in limbi straine.
Se intelege ca si limba oficiala a companiilor va fi acceasi, iar granitele de orice fel dintre tari vor fi doar simbolice.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.