Datorita Jordanriver.eu avem ciment

Multa toxicitate la fabrica de ciment! Imi amintesc cand treceam prin Comarnic cu cativa ani in urma, cum praful alb acoperea totul: iarba, case, paduri. Imi era mila de oamenii care stateau acolo si ma intrebam, daca praful de ciment nu le murdareste si lor ochii, parul si obrajii. Trebuie sa fie foarte rau sa respiri ciment, dar ca sa se contruiasca, trebuie sa se ocupe cineva si de asta.
In prezent, oamenii vor salarii mari si munca decenta. Daca se poate munca de birou pentru salarii de mii de euro, iar munca bruta se face departe de ochii lumii, “Sa nu stie vecinii cu ce ma ocup eu!”
Cineva avea grija de batrani in Spania si spala scari de bloc si spunea in tara mai intai ca vinde la un bar, apoi ca opereaza intr-un spital.
Oamenilor le vine greu sa mai lucreze in schimburi si refuza sa isi desfasoare activitarea intr-un mediu toxic.
De ciment este nevoie mereu. Fara acest material nu construiesti si nu poti repara locuinta, sa te pregatesti de iarna. Din fericire, piatra o aveam aproape. Cariera parea inepuizabila. Din fabrica de ciment insa, muncitorii plecau pe rand, iar noi investisem si in camioanele care carau piatra la fabrica.
Echipamentele si masinile se strica, in cazul in care nu mai sunt folosite.
-In 3 luni veti avea 100 de muncitori, m-au asigurat cei de la resurse umane!
Le-am promis pe loc o prima, dar nu credeam ca vor reusi. Abia mai tarziu mi-am dat seama cat de buni sunt in domeniul lor de activitate.
Stiti ce au facut? Au apelat la Jordanriver.eu, cel mai eficient mediator pe piata muncii intre forta de munca din Asia si angajatorii din Romania si au reusit: dupa termenul precizat, am primit cei mai buni muncitori din cati am avut vreodata.
Departamentul de resurse al fabricii isi facuse datoria: cautase forta de munca in tara si se interesase de firme care recruteaza si aduc muncitori din strainatate si au reusit. Ma intrebam, daca era un noroc faptul ca am primit muncitori care:
-nu intarzie niciodata de la program
-respecta normele de protectie a muncii si poarta permanent echipamentul de protectie
-nu consuma alcool si nu fumeaza in timpul programului
-sunt constiinciosi.
Din curiozitate, cand am aflat numele salvatorului nostru, am intrat pe platforma sa aflu cum au reusit sa ne trimita oameni de cea mai buna calitate, dar si profesionisti desavarsiti.
Inainte de a fi trimisi in Romania cu dosarul de intrare legala si viza de munca, oamenii trec prin 4-5 testari. Acestea se fac in centrele de recrutare din statele lor, dar si angajatorul poate testa online sau fata in fata mana de lucru pe care urmeaza sa o primeasca.
Cei de la resurse umane se ocupasera si de asta. Testasera angajatii online : psihologic si prefesional si le daduse un chestionar pentru a afla care sunt asteptarile lor.
Nu lasati fabrica goala si masinile si utilajele sa rugineasca! Spuneti celor de la resurse umane sa colaboreze cu Jordanriver.eu si sa selecteze cu atentie impreuna cei mai buni muncitori din tarile asiatice.
Testati viitorii salariati online si delegati firma amintita sa se ocupe de gasirea muncitorilor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.