Discutiile despre muzica de la masa m-au facut sa inteleg multe

Ne aflam la masa, la restaurantul hotelului din Maramures. Eu eram fericita ca un copil ca gazdele puneau muzica populara sau de inspiratie folclorica. Alegeau cele mai frumoase piese seara, la cina si abia asteptam sa ne intoarcem din drumetie si sa mancam in compania muzicii noastre traditionale. Parca si acum simt gustul legumelor sote si a crochetelor de cascaval, iar la sfarsit prajitura cu crema de branza tavalita prin gem acrisor de afine si pe fundal cantecele maramuresene ale Vladutei Lupau.
-Nu puteau si ei sa aleaga muzica mai buna, a spus cineva apropiat despre care stiam ca nu apreciaza sub nicio forma folclorul. M-a durut replica, dar nu aveam dreptul sa ripostez, fiindca gusturile sunt variate. Mi se repeta ce mi se intamplase ziua intr-un magazin din Borsa. Am vazut o ie maramuresana nespus de frumoasa care costa 900 de lei si am intrebat-o pe vanzatoare cate ceva despre ea.
-Este tesuta din panza de casa si cusuta manual, dar o poarta tarancutele noastre, nu este pentru dumneavoastra, doamnele de la oras!
M-am simtit exclusa fiindca oricand as purta cu mandrie o asemenea piesa. Asa stau lucrurile si cu muzica. Unora le place muzica populara, altora muzica usoara, manelele sau cea de petrecere. Nimeni nu ar trebui sa fie condamnat pentru asta, iar cand organizam un eveniment trebuie sa avem in vedere sa incercam sa multumim intreaga lume.
Site-ul Contact-Artist.ro ne ofera acesta posibilitate informandu-ne despre preturi artisti evenimente si punandu-ne la dispozitie reprezentanti ai tuturor categoriilor musicale. Gasim aici artisti internationali (care rup topurile cu piesele lor), cantareti jazz, blues, clasica, muzica usoara, folk, cover, pop, R&B, latino, dance, rock, hip hop.
La masa de la hotel am inteles ca gusturile muzicale sunt diferite, chiar si intre cei dragi si apropiati. Iata de ce la o nunta sau la o aniversare trebuie invitati artisti care au repertoriu bogat si stiu sa interpreteze mai multe genuri muzicale.
Nu lasati muzica usoara, clasica sau populara sa monopolizeze toata seara, fiindca nici la anumite dansuri, oamenii nu se pricep toti! De pilda o sarba sau o hora stiu sa danseze multi, dar vals sau tango, numai cei care au fost facuti pentru asta!
Pe site-ul prezentat de mine mai sus gasiti cei mai buni artisti ai momentului, dar si magieni, prezentatori si momente de STAND UP COMEDY.
Tot de acolo puteti lua datele de constact ale impresarilor si aflati direct preturile fiindca trebuie sa intelegeti ca tarifele difera in functie de:
-eveniment. Una este sa cante cineva la o nunta si alta la un majorat care dureaza mult mai putin.
-locatia. Prezenta la un restaurant de lux impune o anumita tinuta si un anumit repertoriu, in timp ce acasa, artistul este mult mai degajat.
-durata pentru care artistul este chemat. Se intelege ca pentru o nunta sau un botez solistul se pregateste ca un atlet care participa la maraton, in timp ce o zi de nastere este mult mai usor de gestionat.
In cazul in care peste o luna sau doua organizati un evenimnet important, contactati impresarul de acum ca artistii sa nu fie deja angajati si sa satisfaca gusturile tuturor participantilor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.