Gandim problema la rece

 

Lucrand la birou zi de zi, intr-un spatiu deschis, alaturi de alte peste 30 de persoane, am inceput sa am obisnuiesc cu o atmosfera uneori tensionata, alteori monotona. Cel mai greu de suportat este vara, cand afara este foarte cald si parca nimeni nu are chef de nimic. Pe timp de vara sunt si cele mai multe sarcini de lucru, care trebuie indeplinite rapid.

Din fericire, in cazul meu am gasit o solutie eficienta. Ca sa pot scapa de caldura mare de zi cu zi si de stare de monotonie, un aparat de aer conditionat care sa imi ofere mereu aer racoritor in zona biroului meu dar si celor din jur. Este de ajuns ca in multe zile eu si colegii mei suntem sub presiune cu diverse proiecte si termene limita. Sa lucram si pe caldura ar fi aproape imposibil.

Pentru ca efectele sa fie cat mai vizibile, am ales un aparat Daikin, mai exact unul din seria Stylish, de ultima generatie. Am facut aceasta alegere deoarece un astfel de aparat imi pune la dispozitie numeroase posibilitati de a-l seta si de a-l utiliza pe termen lung. Ca de exemplu, il pot accesa si de la distanta mare, gratie aplicatiei de pe mobil, care este extem de utila. Astfel, il pot programa pe perioade de pana la 7 zile. La ce ora sa porneasca, la ce ora sa se opreasca, ce temperatura sa aiba aerul si multe altele. Pur si simplu splendid. Astfe, nu sunt nevoit sa stau mereu cu mana pe telecomanda de control. O data ce am realizat cum este mai bine sa functioneze, l-am programat astfel.

Va pot spune ca am ales acest aparat din magazinul Climatico, un model split de perete foarte bun si la un pret foarte accesibil, la care mi s-a oferit si montaj aer conditionat, o oferta pe care nu am putut-o refuza, pentru doar o mica suma in plus. Asa ca, avand mereu atmosfera perfecta, sarcinile parca sunt rezolvate si mai bine si mai rapid.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.