Haine Disney pentru fete, haine pentru o vacanță de poveste

haine Disney pentru fete

Voi vă bucurați că a venit vacanța? Spuneți sincer: nu vă apucă puțin nostalgiile, n-ați da orice să va-ntoarceți în vremea în care temele de vacanță erau cel mai de temut gând? N-ați da orice să mai purtați măcar o singură data tricoul cu Sailor Moon? Eh, puteți voi să dați orice, nu prea ați avea succes.

Tot ce vă rămâne de făcut: să îi lăsați să aibă ei, copiii, vacanța pe care și-o doresc. Să murdărească haine Disney pentru fete, ori haine Disney pentru baieti. Să-l murdărească pe Mickey de zeamă de cireșe rupte din copac. Să poarte pijamaua cu Sofia până-n spre amiază.

Haine Disney pentru fete i-am luat, povești și-a fabricat

Fetița mea m-a asigurat că nu trebuie să îmi fac griji, o să asorteze șlapii Soy Luna cu rochia cu același personaj. O să le poarte atunci când o să fie mega-fericită, că doar atunci se pretează, m-a anunțat de parcă ar deține și vreun master în design vestimentat. De fapt, acum deține ceva și acel ceva o face să-mi fie net superioară: deține vremea în care poveștile nu sunt doar pentru efectul somnifer, ci chiar mod de a trăi. Deci, da, are dreptate, hainele Disney pentru fetițe se poartă asortate, să fii din aceeași poveste.

De-aș fi iar copil, haine Disney pentru fete aș purta

Îmi place, în general, să îi aleg haine care îmi plac și mie, pe care le-aș purta, chiar în etapa de acum sau în etape de mult apuse. Hainele Disney pentru fete sunt hainele pe care le-aș purta de-as fi copil. Dar ce spun eu aici? Voi știți de câte ori am ieșit noi două afară asortate în personajul animat? Vă spun: de nenumărate ori. Dintre toate, tricourile cu Mickey din colecția Disney îmi plac cel mai tare.

Hainele Disney pentru fete i le comand de pe www.copilascochet.ro. Asta pentru că găsesc aici toată gama: tricouri, pijamale, rochite, bluze, încălțăminte, accesorii. Dar și pentru că au prețuri suuuuuuuuuuuuuuuuuper rezonabile.

Când porți haine Disney pentru fete…

haine Disney pentru fete

V-am spus oare că eu țin un jurnal al fetiței mele? Trec acolo cam de toate: stări, senzații, gânduri, vorbe și întâmplări. Ultima postare e o recomandare. I-am scris să aibă grijă de vacanța ei, eu o să îi ofer mereu instrumentele care să o ajute să aibă, dar ea e direct răspunzătoare pentru cum va avea, pentru cum o să îi fie. I-am spus că îmi doresc ca atunci când poartă haine Disney pentru fete, să poarte, inconștient, și grija pentru a memora momentele acestea care se vor întoarce sub formă de surâs la un gând și o stare peste mulți ani. I-am urat să poarte hainele Disney pentru fete gândind că ea însăși este personaj de poveste și să facă în așa fel încât să fie un personaj fericit, curios și dornic să experimenteze.

Ce-ți doresc eu ție? Hainele Disney pentru fete, amintire din copilărie să-ți fie!

V-am spus deja de tricoul meu cu Sailor Moon. Deh, vremuri trecute, personaje adaptate. E tricoul-emblemă al copilăriei mele. De dragul lui, oricât de dornică eram să mă dau rotundă c-am crescut mare, aș fi pus stop pe clipă. L-am purtat și atunci când era evident că mă strange și-mi lăsa la vedere ceea ce pe atunci numeam „burtă” (asta înseamnă să n-ai punct de reper). L-am purtat pătat de vișine, l-am purtat cu atât de mult drag încât și acum povestind de el, l-aș mai purta de m-ar încăpea.

Ce îi doresc fetiței mele? Să îi devină hainele un fel de icoană a copilăriei. Să nu facă din ele elemente pentru o colecție materială, așezată în mare haos în dulap, să facă o colecție de stări despre atunci când le-a purtat, despre împrejurările celei mai pure și mai libere perioade: cea a vacanțelor de vară.

Tu ai cumpărat haine Disney pentru fete?

Dacă da, ai idee despre ce vorbesc. E ceva în hainele acestea, deși multe dintre personajele imprimate sunt contemporane, încât parcă ar avea inserate fir de miros de tei și salcie, mirosurile copilăriei tale.

Dacă nu ai cumpărat, accesează repejor site-ul www.copilascochet.ro ca să înțelegi deplin ce spun eu aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.