SoralTechnik realizeaza sisteme complete de tip inchideri terase – solutii tehnice si estetice pentru orice anotimp

inchideri terase

 

Posibilitatile de amenajare si decor sunt la momentul actual accesibile atat pentru proiecte personale, dar si pentru crearea unor spatii deosebite destinate serviciilor. O solutie ingenioasa pentru proiectele de inchideri terase simple, dar si proiecte ample de realizare a unor spatii luminoase, cu design aparte, este reprezentata de optiunea inchiderii cu sisteme moderne alcatuite preponderent din panouri din sticla.

SoralTechnick iti pune la dispozitie posibilitati diverse de realizare inchideri terasa

Te-ai decis sa creezi un spatiu absolut fascninat pentru a inchide terasa case, dandu-i astfel o utilizare permanenta, indiferende anotimp sau doresti pur si simplu ca locatia ta – pub, restaurant, bar, club – sa capete o noua infastisare prin montarea unui astfel de sistem de inchidere. Ce trebuie sa iei in considerare mai departe, in ceea ce priveste tipul de sistem adecvat spatiului?

  • Tipologia sistemelor de inchidere a teraselor asigurate de SoralTechnik

Tipul sistemului de inchidere a terasei va fi ales in functie de dimensiunile si utilizarea ulterioara a spatiului. Restul aspectelor – culoare, dimensiuni – reprezinta elemente care sunt stabilite ulterior, pentru aceste proiecte existand intotdeauna posibilitatea de personalizare.

–          Inchideri terase cu rulou transparent

Rulourile transparente care intra in componenta acestui sistem de inchidere sunt casetate sau necasetate si protejeaza impotriva vantului, zaperii, ploaie, praf, transformand orice spatiu intr-unul functional si pe timp de iarna. Acest tip de inchidere se incadreaza in categoria solutiilor ideale pentru orice spatiu exterior care necesita inchiderea temporara.

Ca detalii tehnice, rulourile fara caseta sunt optiunea economica pentru acest model de inchidere, insa specialistii propun varianta de inchidere terasa cu rulou casetat.

De asemenea, varianta standard este actionata manual, cu manivela, existant si optiunea de integrare a actionarii electrice, pentru confortul operarii.

Aplicatii – foisoare, balcoane, loje, terase.

 –          Inchideri terase de tipul “Balcony Glazing”

inchideri terase

Pentru realizarea proiectelor cu aceste sisteme, reprezentantii companiei achizitioneaza materiale prime de calitate, furnizate de companii din Spania. Sistemele denumite “Balcony Gazing” se diferentiaza de celelalte sisteme prin faptul ca nu au in componenta rulmenti sau role, panourile din sticla alunecand lin, intr-o maniera fiabila pe lungimea ghidajului.

Aceste sisteme pot fi realizate astfel:

–          sticla securizata de 10mm grosime;

–          integrarea elementelor din aluminiu, vopsite conform cereintelor solicitantilor, in orice nuanta din RAL – sinele superioare si inferioare;

–          canaturi cu latime intre 600-800mm si inaltimi de pana la 3000mm.

Sistemele din sticla securizata fara rama armonic pot fi adaptate pentru orice aplicatie – balcon, terasa – asigurand in acelasi timp si valoare energetica, pe langa confort si factorul estetic.

–          Inchideri terase tip “Winter Garden”

Pentru spatii unde se urmareste asigurarea luminii naturale timp indelungat, solutia ideala este crearea unei inchideri de acest tip. Avantajul principal este faptul ca pot fi realizate conform cerintelor de proiect, dar si in acord cu personalitatea si stilul arhitectural, decorativ al cladirii in cauza.

Totodata, functia estetica este completata de cerintele de protectie termica, protectie solara, si utilizarea unui spatiu aparte. Gratie elementelor moderne, sistemele “Winter Garden” sunt dotare cu grile de aerisire, pentru ventilatia corecta a gradinii de iarna, sisteme glisante si armonice, in functie de proiect si preferintele clientilor, si sistem de autocuratare pentru sticla securizata din care sunt fabricate panourile.

Design modern si confort sporit – SoralTechnik efectueaza inchideri terase cu detalii tehnice de exceptie

Accesorizarea casei prin amenajarea cu sistem inchideri terase le permite beneficiarilor sa foloseasca acest spatiu pe tot parcursul anului. Pentru proiectele complexe, inchideri terasa pentru gradini de iarna, spre exemplu, specialistii SoralTechnic va stau la dispozitie pentru selectarea elementelor componente: acestea asigura ventilatia corecta, posibilitatea atenuarii zgomotelor exterioare (proprietati de izolatie fonica, la inchidere), reducerea cheltuilelor de incalzire si, cel mai important, o priveliste de poveste in timpul iernii.

–––––––––––––––

Date de contact

Website: https://www.soraltechnik.ro/

Telefon – 031 430 40 33

Mail – office@soraltechnik.ro

Adresa Showroom – Bld.Pipera, Nr.59, Bucuresti

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.