La cine apelăm atunci când vrem să ne deschidem o firmă?

Încă de mică m-am lovit de tot ce înseamnă înființarea unei firme. Pentru că noi ne ocupam cu comercializarea de flori nu doar o dată ne-am pus problema ce ar presupune o infiintare SRL. Cu toate acestea birocrația ne-a făcut să ne lăsăm păgubași. Tocmai când credeam că nu o să mai aud vreodată despre acest lucru s-a ivit ocazia de a deveni blogger. Știu că lucrurile pot părea ușoare la început, dar pe măsură ce câștigi experiență în acest domeniu v-a trebui să îți faci și niște acte pentru a nu avea probleme.

Dacă nu mă înșel acum 2 ani am auzit pentru prima oară de termenul persoana fizica autorizata. Mulți bloggeri erau și mi se părea ceva foarte cool. Din păcate din nou am ales să renunț pentru că mi se părea o prea mare bătaie de cap. Noroc însă cu tatăl meu care s-a gândit să afle dacă există o firmă care să ne ajute cu întregul proces pentru a putea rezolva în sfârșit problemele noastre.

Fotografia postată de Fabrica de Firme.

Așa am ajuns la fabrica-de-firme.ro și mi-am dat seama cât de ușoare puteau fi lucrurile. Bine ușoare din punctul de vedere că ei fac totul, iar eu nu ar trebui decât să strâng actele necesare pentru dosar. Să vă mai spun că nici nu trebuie să merg până la sediul lor, că tot ce am de făcut este să le trimit actele? Ei bine aceste lucruri sunt adevărate, iar la scurt timp de la trimiterea lor mă voi putea bucura de propriul meu PFA.

Tot datorită lor am aflat că înființarea unui PFA durează între 3 și 5 zile, desigur acest lucru se datorează și faptului că noi vom ajunge cu un dosar complet și corect, ceea ce înseamnă că nu v-a fi trimis înapoi pentru alte modificări. De asemenea trebuie să vă mărturisesc că m-au convins și datorită faptului că au un preț foarte mic pentru toată munca depusă. Pentru a vă convinge și voi vă recomand să intrați pe site-ul lor.

Fotografia postată de Fabrica de Firme.

De asemenea trebuie să menționez că ei se pot ocupa și de procesul de suspendare activitate firma. Nu doresc nimănui să ajungă în acest punct cu firma, dar totuși consider că este mai bine să știm din timp la cine putem apela în acest caz.

Voi ce părere aveți despre toate acestea? 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.