La cumparaturi online!

Salutare! Pentru că simt că a trecut mult timp de când am făcut un wishlist m-am gândit să vă încânt privirile cu unul acum. De această dată nu mai vorbim despre un site din afara țării, ci de unuul românesc. Numele lui este Zenda.ro și ne oferă produse la super prețuri, dacă nu mă credeți vă invit să intrați pe unul din link-urile prezente în acest articol. Pentru că din nou mă lungesc mult, voi începe acum cu prezentarea produselor care mi-au atras atenția și pe care vreau să le adaug în coș.

Pantofi Sport Casual UpForRunning Argintiu | zenda.ro

Pentru că mereu merg mult am mai mereu nevoie de o pereche nouă de adidași. Tocmai de aceea nu pot rata ocazia de a îmi cumpăra perechea de mai sus. Ea este dispobilă pe site, la un super preț, mai ales că se regăsește în categoria de adidasi ieftini. Desigur nu sunt încă decisă dacă să cumpăr acest model sau altul. Oricum nu am nimic de pierdut pentru că prețurile sunt foarte accesibile.

Știu că afară este foarte cald, dar totuși eu mai am puțin timp până ce voi pleca în Cluj la facultate. Tocmai de aceea mă uit foarte des și ce produse de toamnă-iarnă au la promoție. Puloverul de mai sus mi-a atras atenția tocmai pentru că este un model simplu, ce se v-a potrivi de minune la ținjutele mele. Desigur pe Zenda.ro există și aște pulovere tricotate de dama, tot ce aveți voi de făcut este să le acordați o mică șansă. 

Nu știu cum se face, dar mereu garderoba mea rămâne fără blugi. Tocmai de aceea atunci când voi plasa comanda voi adăuga și perechea de blugi dama prezentată mai sus. Eu acum vă spun că mi-a plăcut aceasta, dar sinceră să fiu mi-au rămas în minte cel puțin trei modele care meritau o șansă. Chiar dacă nu purtați blugi tăiați, tot puteți apela la acest site și să alegeți modelul care vă place cel mai mult.

Cam acestea sunt produsele care mi-au atras mie atenția. Desigur voi puteți vedea direct pe site toate modelele și astfel să fiți siguri că nu ați dat greș. Ce părere aveși despre toate acestea? Ce produse de mai sus v-au atras atenția.

P.S. v-am zis că oferă transport gratuit la comenzi de peste 50Ron?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.