Ovb Romania iti doreste sanatate!

Cand cineva iti ureaza sa fii sanatos, sa stii ca ii pasa de tine si te pretuieste mult. Un gand constructiv si o urare sincera valoreaza mai mult decat darurile materiale date din obligatie sau din formalism.
Sa va spun exact cum stau lucrurile! Sunt profesoara si va spun deschis ca in luna martie elevii mei imi aduc cadouri simbolice. Sa nu le primesc ar fi o dovada de lipsa de finete din partea mea. Ma bucur de orice atentie fiindca stiu ca s-au gandit la mine, iar parintii au depus eforturi finaciare, dar si mai multe ma bucur cand un elev pe care l-am avut cu 5-10 ani in urma imi trimite un mesaj de tipul:”Sa fiti sanatoasa, doamna, si sa stiti ca nu v-am uitat! Va multumesc din tot sufletul pentru timpul scurt petrecut impreuna si va incredintez ca ati fost un model pentru mine!”
In acela momente imi dau lacrimile de emotie. La fel ma simt, cand o institutie, un magazin, un site imi trimit mesaje de ziua mea, de Craciun, de Paste sau de Revelion.
Dar cand cineva pune umarul la sanatatea mea, ii sunt recunoscatoare toata viata. Cu OVB Romania sanatate castigi si daca te imbolnavesti si nu mai poti sa lucrezi si daca iti pastrezi sanatatea pana la batranete.
O asigurare privata de sanatate intermediata de compania prezentata mai sus iti asigura o ingrijire de exceptie in clinicile particulare. Nu mai esti nevoit sa astepti sa iti vina randul la investigatii si nici sa se libereze un pat in salonul sectiei unde ai nevoie sa te internezi.
Da, trebuie sa intelegi ca timpurile moderne in care traim, tehnologia, E-urile din alimente, stresul provoaca imbolnaviri grave si multi oameni necesita ingrijiri, de aceea nu sta intr-o asigurare!
O clinica particulara este mai scumpa, dar ofera conditii decente, fata de un spital de stat supraaglomerat, in care medicii fac si de garda si lucreaza si a doua zi dupa program normal. Asigurarea mediata de ovb va deschide portile unitatilor medicale in care unui medic ii revin mai putini pacienti si se poate ocupa mai bine de ei.
Clinicile private au aparatura si echipamente de utila ora, asa cum apar in marile spitale ale lumii. Ele introduc tratamente noi care dau rezultate ajutand decisiv la restabilirea sanatatii pe care ai pierdut-o, daca te duci din timp.
Ovb, compania cu 40 de ani de experienta pe piata asigurarilor din lume si cu 12 ani in tara noastra pune umarul la insanatosirea ta, dar iti doreste sanatate. In cazul in care nu ai nevoie de serviciile clinicilor private cu care colaboreaza, te premiaza la sfarsitul contractului cu suma prevzute in contract, deci iti sarbatoreste sanatatea.
Oriunde sunteti angajati si indiferent de veniturile pe care le obtineti, profitati de sansa pe care o aveti de a rezerva un loc intr-unul dintre cele mai bune spitale private din tara, in caz de nevoie, de un ajutor banesc lunar, in cazul in care va pierdeti capacitatea de munca total sau partial sau de o suma substantiala la sfarsitul contractului, in cazul in care sunteti sanatosi!
Ovb isi doreste clienti sanatosi si contribuie financiar la sanatatea lor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.