Pachet foto video botez avantajos?

Viata nostra este un piedestal sustinut de trei stalpi, de neclintit, pe care ii veneram si anume: viata(nasterea), dragostea si moartea. Astfel traim bucurandu-ne de viata, invatand sa iubim si temandu-ne de moarte. Pe acesti trei piloni ni se infiripa si primele sentimente, primele simtiri ale noastre ca fiinte cu suflet si minte ce cutreiera pamantul sperand ca scopul lor sa fie unul nobil. Fericirea, iubirea si teama, trei sentimente ce ne conduc in viata, oricat am incerca sa negam acest fapt, caci ele ne indruma pasii intr-o lume confuza si ne ajuta sa traim cu impresia ca nu totul e in zadar, ca viata merita traita si iubita. Astfel, astazi, o sa vorbim despre viata, despre frumusetea ei si despre modul in care GeorgeSandu.ro reuseste sa o captureze intr-o bucata de hartie, dandu-i astfel o farama de vesnicie.

George Sandu

Pasim firav si fara incredere in viata adoptand regulile societatii si incercand sa ne mulam sentimentele pe aceste reguli. Astfel facem o initiere in lumea dragostei pe care, initial, o invatam de la parinti si mai apoi din religie. Aflam ca suntem iubiti de cineva care sta undeva sus, printre nori si vegheaza asupra noastra cu ochii sai agili. Si aici facem initierea printr-un botez, un fel de prim :„si eu te iubesc” . Acest moment este unul insemnat pentru fiecare, caci botezul este primul contact sufletesc cu aceasta lume. Deci el trebuie sa fie pastrat etern in cateva fotografii botez, fotografii ce ne vor aminti mereu de acest moment, de acea prima intalnire cu viata si cu iubirea.  Caci nu ne putem face viata eterna, ea e scurta si trista, dar putem pastra un simplu moment de fericire,ce v-a fi menit sa traiasca, sa supravietuiasca si sa spuna o poveste in ciuda veacurilor ce vor veni si vor trece.

In ciuda acestor sentimente si a pilonilor din viata noastra v-om plati un pret pentru a atinge acesti piloni, chiar si doar o secunda. Acel pret, de multe ori, il platim cu sudoarea fruntii, pentru a obtine bani si pentru a supravietui in aceasta lume naiva. Astfel un pachet foto video botez va fi alegerea perfecta pentru a memora un moment important, vesnic. Acel moment ce ne implineste, ce ne face initierea in viata si ne invata, pas cu pas, sa supravietuim si sa cunoastem viata. Cu bune si cu rele, aceasta ne va da o insemnatate pana cand sfarsitul va veni.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.