Aparitie de diva

Nu trebuie sa fiti vedeta pentru a avea o aparitie spectaculoasa. Cu putine sfaturi, cu haine si accesorii de calitate, orice femie poate sa arate precum divele de la Hollywood. Daca vedetele au o armata de stylisti in spate pentru a le spune cum sa se imbrace, cum sa se machieze si ce accesorii sa poarte, dumneavoastra aveti libertatea de a alege, pentru voi, ceea ce va place. Chiar si cel mai mic detaliu poate sa faca diferenta dintre o aparitie banala si una de covor rosu.

Sa luam, de exemplu, o rochie simpla, neagra, pentru o iesire la un eveniment. Daca o lasam asa, nu va spune nimic despre cea care o poarta. De multe ori, incercam sa punem cat mai multe bijuterii stralucitoare dar, efectul poate sa fie dezastruos si vom obtine exact ce nu ne-am dorit: un esec vestimentar de proportii. Insa, puteti da lovitura cu o geanta tip Clutch/Plic, de calitate si de la un brand exclusivist. Daca rochia a fost una ieftina, un clutch de lux va da valoare tinutei. Asa ca, nu ar strica, sa aveti in dresser-ul dumneavoastra un clutch de la Ghibli. Producatorul italian ofera femeilor de toate varstele si din toate mediile, genti si clutch-uri din piele de piton, vopsite manual. Produsele lor sunt adevarate minunatii. De exemplu, Geanta Clutch Piele Piton Dama Rebecca, este ideala pentru a va scoate din anonimat. Se potriveste pentru o iesire la restaurant, un cocktail party sau chiar un eveniment tip lansare sau gala business. Aceasta va fi pata de culoare datorita nuantelor de azuriu si bej, care se amesteca, in armonie perfecta, pe suprafata clutch-ului. Este un obiect departe de a fi banal, ba din contra, este acel element extravagant sau sarea si piperul unei tinute. Geanta mai are si un lantisor metalic, detasabil, pentru a face mai usoara purtarea ei.

  Portofel Piele Piton Dama Amalia

De asemenea, pentru aparitiile mai sofisticate, gen o nunta sau o petrecere unde tinuta de gala este obligatorie, puteti alege si clutch-urile din piele de piton cu incrustatii de cristale Swarovsky si materiale suflate cu aur de 24 karate. Sunt obiecte pretioase, indicate pentru o tinuta ca de Oscar.

In Romania, magazinul online Perloro.ro, va poate oferi aceste produse, si multe altele, la preturi extrem de convenabile. Brand-ul Ghibli este unul exclusivist, care comercializeaza astfel de accesorii in tari precum Rusia, Japonia, Monaco, Marea Britanie, Quatar sau Arabia Saudita. O geanta de la ei are o amprenta unica si nu se poate confunda cu niciun alt produs de pe piata. Certificatul de autenticitate, care insoteste fiecare produs Ghibli, prin magazinul Perloro.ro, va da garantia ca pielea este 100% naturala si ca aveti un produs unicat. Se pot comanda la orice ora si transportul este asigurat de magazin. In plus, daca nu puteti plati toata suma si detineti un card de cumparaturi, puteti stabili pana la 3 rate in care sa achitati integral produsul.

Cu o astfel de geanta sau clutch, nu aveti cum sa dati gres in alegerea stilului. Produsele sunt versatile si usor de asortat, indiferent de ocazie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.