Barbie este visul oricarei fetite

 

 

 

Imi aduc aminte ca, atunci cand eram mica, visam la o papusica Barbie si sa fiu ca aceasta. As fi vrut, asemenea papusii Barbie, toata ziua sa merg la cumparaturi, sa plimb cainele si sa imi cosntruiesc casuta. Timpul a trecut, insa observ ca un lucru a ramas la fel.Acum fiica mea isi doreste sa fie precum Barbie, iar eu, din fericire, am putut sa ii ofer aceasta posibilitate.

 

Mai intai, au fost toate jucariile din seria Barbie, ca apoi sa treaca la costumele Barbie si intr-un final la jocurile online Barbie.

 

Am descoperit aceste jocuri barbie din intamplare, cand cautam pentru fiica mea, Andreea, mai multe obiecte si joculete cu Barbie. Din fericire, am ajuns pe un site de jocuri online care se numeste hepy.ro.

 

Site-ul Hepy.ro ofera o gama varita de jocuri pentru fete si baieti de toate varstele, iar jocurile lor cuprind o categorie vasta.

 

Pe mine, m-au interesat doar jocurile cu barbie, deoarece fiica mea nu vrea sa auda de nimic altceva. Dupa ce m-am asigurat ca jocurile de pe Hepy.ro sunt perfect sigure, i-am dat voie sa se joace.

 

Nu ia trebuit mult si a invatat rapid comenzile calculatorului, iar acum si-a facut o mica selectie de jocuri de care nu se mai dezlipeste.

 

Aceste jocuri sunt:

 

  • Barbie la volan – un joc in care trebuie sa o ghidezi pe Barbie sa ajunga la salonul de infrumusetare cu masina. Jocul este destulde simplu si distractiv
  • Barbie haina de iarna – daca tot ne apropiem de sezonul rece, prin acest joc o vei ajuta pe Barbie sa isi aleaga hainele adecvate pentru Un joc care iti pune la incercare gusturile in materie de vestimentatie.
  • Barbie si poneiul – o scena clasica intre o fata tanara si un calut, in acest caz, Barbie va merge cu poneiul printre diverse obstacole.
  • Barbie si vanatoare de comori – in acest joc Barbie va intra in pielea unui explorator si va trebui sa gasesti cat mai multe comori.
  • Barbie gateste hamburgeri – o ipostaza pe carenu credea nimeni ca o va vedea pe Barbie, aceea de a gati. Jucatorul trebuie sa prepare cel mai frumos hamburger alaturi de Barbie.

 

Aceste jocuri sunt foarte amuzante, iar micuta Andreea se distreaza de fiecare data cand acceseaza jocurile cu Barbie de pe Hepy.ro. De cand am descoperit aceste jcouri suntemamandoua mai relaxate, stiind ca are o activitate interesanta si sigura, cat timp sunt la serviciu!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.