Cum alegi salopeta potrivita?

 

Desi scopul sau initial era cel de a proteja hainele de murdarie, fiind astfel folosita indeosebi in sectorul industrial, salopeta a atras o tot mai mare popularitate si apreciere de-a lungul timpului, mai ales din partea publicului feminin. Sunt deja cativa ani de cand salopetele prezinta o atractie deosebita pentru reprezentantele feminine si putine sunt cazurile in care acestea lipsesc din garderoba. Sunt articole extrem de stylish, care se incapataneaza sa ramana piese de rezistenta si nu tin cont de oscilatiile modei.

Cu siguranta raman o solutie sigura pentru fashioniste, iar faptul ca vin intr-o diversitate de modele nu constituie decat oportunitatea pentru fiecare dintre noi de a ne defini stilul propriu.

Spre deosebire de celelalte piese pentru femei, alegerea unei salopete dama in stil casual sau elegant ofera atuuri pe care cu greu alte articole le pot aduce unui outfit.

Asa cum este valabil de fiecare data cand vine vorba de diversele articole de imbracaminte si salopetele trebuie sa bifeze anumite criterii. In caz contrar, exista riscul de a cadea in banal sau chiar ridicol, atunci cand modelul ales nu este unul tocmai inspirat.

Evenimentul, respectiv locatia unde are loc acesta

Trebuie sa stii unde vrei purta salopeta, astfel incat modelul acesteia sa fie cel potrivit. Este vorba de un cadru oficial si un dresscode sau ai libertatea de a da frau liber imaginatiei si de a-ti exprima personalitatea printr-un outfit casual, lejer? Cand evenimentul nu impune niciun fel de reguli vsetimentare, poti crea un look relaxat si feminin cu ajutorul unor salopete dama ce poarta eticheta brandului MATHILDE.

Conformatia corpului

Iti cunosti corpul cel mai bine, deci esti cea mai in masura sa ia decizia inteleapta din acest punct de vedere. Oglinda iti va confirma inca o data ca faci parte din randul beneficiarelor unui bust generos sau a unor forme rubensiene ori daca intri in categoria celor cu siluete filiforme.

In cazul in care esti mai voluptoasa, modelele cu imprimeu si materiale suprapuse nu iti vor face niciun serviciu, ba dimpotriva. Iti vor flata silueta si iti vor pune in valoare formele modelele cu croi simplu, eventual evazat care cad lejer pe corp. Decolteul larg in V iti va pune in evidenta bustul, iar floarea brodata manual reprezinta ineditul oricarei tinute. Probabil ai intuit deja – este vorba despre salopetele marca MATHILDE, mai precis YORKA K si YORKA V.

In schimb, anumite salopete sunt anume concepute pentru femeile inalte cu silueta filiforma sau androgina. Sunt destinate modelele cu imprimeu care sa creeze efectul de volum, iar prezenta unui jabou pe linia decolteului in V reprezinta detaliul feminin de care are nevoie orice tinuta. Este si cazul salopetelor Ruslanda G, respectiv Ruslanda P, care in plus, beneficiaza de un cordon menit sa subtieze zona taliei.

Culoarea

Daca stapanesti niste forme bine proportionate este indicat sa optezi pentru un model intr-o singura culoare. De pilda, una deschisa, accesorizata cu un cordon, reprezinta o solutie estetica si chic.

In orice caz, nu accesoriza tinuta peste masura pentru ca nu e cazul. Opteaza pentru accesorii minimaliste care sa aduca un plus de valoare tinutei.

De asemenea, nu te limita numai la salopetele pe care le vezi in vitrinele magazinelor. Cele cu pantaloni evazati ar putea constitui elementul de care ai nevoie pentru a iesi din linie. In acest sens, mai multe posibilitati de a face stylinguri actuale iti ofera magazinul online de imbracaminte mathilde.ro.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.