Nevoia de a purta un aparat dentar

 

 

In societatea moderna nu mai este atat de mult un lucru iesit din comun cat o nevoie de a purta un aparat dentar. Asta daca aveti cumva dinti care nu au crescut asa cum trebuie si vreti ca totul sa fie in ordine, sa puteti rade fara a va mai ascunse gura cu mana si totodata sa ma simtiti mai bine. Cel mai usor de corectat positia dintilor la o persoana este la o varsta mai tanara, dintii fiind mai usor de modelat.

Multe persoane in ziua de azi tin la imagine lor in public, de accea apeleaza la aceasta metoda, un aparat dentar oferindu-le zambetul pe care si l-au dorit. Poate fi trecut usor cu vederea faptul ca aparatul trebuie purtat pentru o anumita perioada si poate avea anumite efecte secundare. Poate ca in cazul anumitor persoane se va simti putin mai ciudat, panase vor obisnui cu acesta in timp ce alte persoane vor avea un ton al vocii ceva mai diferit.

Aparatul dentar poate fi realizat din diverse materiale si poate fi utilizat fie pentru toti dintii, fie pentru o parte din acestia. Informatii detaliate despre aceste aparate si modul de operare al lor pot fi gasite pe site-ul clinicii Cris Smile, lider al Sectorului 5 din capitala. Dr. Cristina Munteanu a incercat inca de la infiintare clinicii de stomatologie sa le ofere clentilor sai cele mai bune servicii si cele mai bune sfaturi pentru o sanatate orala corecta.

Treaba devine mai usoara in cazul persoanelor care nu au nevoie sa poarte un aparat dentar, avand dintii drepti si frumosi. In acest caz, o varianta alternativa pentru a avea un zambet si mai frumos este o operatie de albire a acestora. De-a lungul anilor au aparut anuimte controverse potrivit carora albirea poate afecta dintii, insa nu si atunci cand aceasta este facuta intr-o clinica profesionista. De asemenea, o operatie de detartraj trebuie realizata la o aumita perioada de timp, impiedicat astfel depunerea tartrului foarte mult si aparitia cariilor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.