Primul pas spre un tratament de succes

Tratamentul pe bază de implant dentar s-ar putea să îți surâdă cânva. Chiar dacă în prezent nu te confrunți cu probleme, precum căderea dinților, s-ar putea ca, peste câtiva ani, această problemă să se facă simțită. Ce trebuie să știi din timp? La cine apelezi în momentul în care decizi să faci acest pas?

Una dintre cele mai recomandate clinici este clinica Cris-Smile, care dispune de un personal tânăr și implicat, tocmai pentru a duce orice început spre o rată de succes cât mai mare.

Iar dacă tot am ajuns aici, ar trebui să știi că una dintre cele mai importante etape atunci când vine vorba despre orice problemă legată de dinții tăi, iar, în cazul de față, facem referire la implantul dentar, este consultația.

Experții Cris-Smile consideră că fiecare pacient în parte este unic și tocmai din acest motiv, se acordă atenție și se analizează fiecare caz în parte pentru a determina cel mai avantajos și concret plan de tratament, adaptat, desigur, nevoilor fiecăruia.

Scopul echipei, în principiu, este de a oferi pacienților cele mai bune opțiuni de înlocuire a dintelui sau a dinților lipsă, evaluând, în același timp, situația dentară, nevoile, dar și starea de sănătate, aspecte care condus la planificarea unui tratament într-o manieră modernă, tocmai pentru ca fiecare pacient în parte să poată beneficia de un rezultat vizibil, durabil, atât estetic, cât și funcțional.

Dar ce înseamnă, până la urmă, această consultație de specialitate? Cum se definește ea?

În primul rând, trebuie să pornim de la ideea că o astfel de consultație de specialitate ar un rol esențial și definitoriu în ceea ce privește tratamentul prin intermediul implantului dentar. Cum nimeni nu își dorește eșecul, medicii stomatologi au ajuns la concluzia că aceasta este metoda cea mai prielnică de efectuat, o metodă care nu aduce cu sine greșeli de diagnosticare sau un tratament capabil să determine erori sau alte complicații la nivelul cavității bucale.

Întotdeauna, specialiștii Cris-Smile vor recomanda pacientului cea mai bună opțiune de tratament în momentul respectiv, obiectivitatea aducând odată cu ea, cele mai mici riscuri și cea mai mare rată de succes.

Cris-Smile te îndeamnă să fii precis și să alegi tehnica care ți se potrivește! Consultația este primul pas spre o reușită de durată!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.