Ce ceasuri mi-am cumparat recent, de pe Jomapel.ro

Fiind o mare pasionata de ceasuri, este lesne de inteles de ce imi cumpar ceasuri de mana foarte des. In primul rand, pentru ca asa nu am timp sa ma plictisesc de ele, deoarece le schimb mereu si le port prin rotatie, astfel incat sa nu semene o tinuta cu alta. De ce zic tinuta? Deoarece ceasurile de mana sunt cele care completeaza o tinuta, fie ea de zi, de seara sau de ocazie. Este tot un accesoriu, asa cum sunt bratarile, cerceii, inelele, colierele si asa mai departe, dar este un accesoriu cu dublu rol: rolestetic si util.

Si, asa cum deja ati ghicit din titlu, astazi vreau sa va spun ceceasuri mi-am cumparat recent, de pe Jomapel.ro – un site complet de accesorii, din punctul meu de vedere. M-am rezumat la doua mari categorii, si anume: ceasuri Fossil si ceasuri Casio. Ca sa fiu corecta, am ales un singur model, din fiecare categorie. Desprece produse este vorba? Stati pe aproape, daca vreti sa aflati toate detaliile!

Primul ceas achizitionat face parte din gama Fossil si este vorba despre modelul original Fossil Atwater ES4156, care m-a atras prin cadrul sau dreptunghiular, culoare (roz-auriu) si design-ul minimalist. L-am ales pentru tinutele de birou, deoarece se potriveste perfect intr-un astfel de peisaj.

Al doilea model l-am ales din gama Casio, este vorba despre modelul original Casio Clasic LTP-1129PA-7BEF. Este un model tot cu design minimalist, dar are cadrul carcasei pe rotund si culoarea argintie. La pretul pe care il are, mi se pare un chilipir! Pot spune ca am dat lovitura cu acest ceas, pe care am ales sa il port la tinutele lejere, de zi.

Acestea sunt cele doua modele de ceasuri, pe care mi le-am achizitionat recent. Amandoua imi plac la fel de mult si imi este tare drag sa le port. Nu stiu de unde am capatat dragostea asta pentru ceasuri, dar sunt sigura ca si Jomapel.ro a avut o contributie (site-ul are doar modele unice, originale, extrem de elegante, ce iti ofera un aer romantic, feminin, rafinat). Ce sa mai, pot spune ca am numai cuvinte de lauda la adresa Jomapel.ro!

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.