Ce cursuri putem face pentru recalificare

Cand terminam un liceu sau o facultate, pornim intr-o noua etapa a vietii plini de speranta. Ne dorim sa profesam in meseria pe care ne-am ales-o si sa avem, in cel mai scurt timp, o cariera de succes. De multe ori insa, ajungem sa practicam meserii sau sa lucram in locuri in care nu ne-am fi imaginat niciodata. Si asta nu pentru ca nu suntem neaparat buni pe meseria pe care ne-am ales-o, ci din acuza lipsei posturilor in anumite domenii. De exemplu, sunt multi tineri care termina o Facultate de Litere, insa ajung sa lucreze, nu ca profesor,i ci ca agenti servicii clienti in call center-uri, ori persoane care termina dreptul si ajung sa lucreze ca si vanzatori in marile lanturi de magazine. Este un lucru nedrept, de multe ori, insa o realitate a zilelor noastre.

 

Dar, si concurenta este pe masura. Oameni cu studii sunt multi si, poate si din acest motiv, competitia este atat de acerba. De aceea, nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ca avem un liceu sau o facultate finalizata. Din ce in ce mai multi angajatori cauta persoane ce au la activ cat mai multe cursuri de calificare, oferite de institutii autorizate. De asemenea, viitorii angajati trebuie sa prezinte si o diploma care sa ateste o pregatire suplimentara. Dar ce fel de cursuri putem face pentru calificare, recalificare si unde le gasim pe cele mai bune?

 

Pe cursuriautorizate.eu, veti gasi o gama variata de traininguri, furnizate in cel mai profesionist mod, de catre instructori mai mult decat calificati. Una din cele mai apreciate pregatiri, cerute de anumiti angajatori, dar si care poate reprezenta un start imens in cariera, este un curs expert accesare fonduri europene. De fapt, denumirea completa a unui astfel de training este de Curs de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene. Acest curs este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, dureaza 24 de ore si fiecarui participant i se va oferi un certificat de absolvire.

Trainingul se adreseaza persoanelor care doresc sa isi finanteze propriile idei de afaceri sau persoanelor care doresc sa acceseze fonduri europene pentru alti beneficiari, in calitate de consultanti. Este un start in cariera extrem de promitator. Cursantii se vor specializa in: aplicarea normelor de sanatate si securitate in munca, aplicarea normelor de protectia mediului, mentinerea unor relatii de munca eficace, pregatirea elaborarii proiectului, documentarea in vederea realizarii proiectului, stabilirea parteneriatelor si elaborarea proiectului.

Cursurile se tin in Bucuresti sau in orasele partenere echipei de traineri de pe cursuriautorizate.eu. Alte cursuri ce pot fi accesate de pe aceasta platforma sunt cele de Responsabil cu Protectia Datelor, Achizitii Publice, Arhivar, Contabil, Manager Proiect si multe altele. De asemenea, aici se pot invata si limbi straine. Echipa de traineri este foarte bine pregatita si va trata fiecare cursant cu maxima seriozitate. In timpul cursurilor veti beneficia de pauze de cafea, materiale didactice foarte bine intocmite si consiliere de specialitate. In plus, pentru firme, se pot organiza cursuri la sediul companiei sau institutiei care solicita asa ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.