Cum îmi creez micuțul meu colț de lectură

Salutare! Așa cum probabil deja știți iubesc să citesc. Încă de mică am fost o fire foarte ciudată, dacă mă obligai să citesc o carte nu o făceam sau pur și simplu îți spuneam că nu îmi place, dacă în schimb o descopeream singură nu o mai lăsam din mână. Astfel am reușit să îmi creez un mic colț de lectură, era unul foarte simplu, un fotoliu așezat lângă sobă pentru ca iarna să pot citi la căldură. 

Acum lucrurile s-au schimbat, eu m-am mutat la Cluj și colțul meu de lectură a rămas acasă. La început am zis că nu am nevoie de un colț nou de lectură, oricum facultate îmi va ocupa foarte mult timp. Dar, acum, la o lună și un pic de la ultima carte citită simt că îmi lipsește cititul, că vreau din nou un loc al meu.

Poate vi se pare ciudat să ai un colț de lectură, dar cred că nu ați pățit vreodată să fiți întrerupți în punctul culminant al poveștii doar pentru că altcineva are nevoie de acel loc atunci. Nu vreau să vă menționez cum mă simt atunci când în sfârșit găsesc câteva momente pentru a citi și fix atunci vine cineva să gătească sau să se uite la știri. 

Așa că am decis să îmi creez și aici micul meu colț de citit. Am găsit deja locul perfect pentru el în dormitor, acum mai trebuie doar să îl mobilez și să îmi ofer puțin timp liber. Nu îmi este frică de provocări, pentru că am alături unul din cele mai mari motoare de căutare: FAVI. Aici găsesc mobilierul de care am nevoie și în plus prețuri foarte, foarte accesibile.  

De ce produse am nevoie pentru a crea colțul meu de lectură?

În primul rând am nevoie de un fotoliu confortabil. De pe Favi, de această dată, mi-a atras atenția Fotoliu extensibil Karup Nest Bordeaux. Este genul de fotoliu perfect pentru citit mai ales că îmi permite să stau foarte relaxată. În plus culoare este absolut superbă, trebuie să vă menționez că ea a fost prima care m-a cucerit. 

Aproape de colțul meu de citit trebuie să am și o bibliotecă pentru a putea lua mai rapid cărțile și pentru a le putea pune mereu la loc. Înainte aveam o măsuță lângă mine, dar am observat că mereu uitam să duc cărțile terminate în bibliotecă și de multe ori se formau adevărate teancuri cu cărți pe măsuță. Lucru care este un pic incomod mai ales când vreau să iau o carte aflată în colțul opus al mesei. Să vă mai amintesc de câte ori pisicuțele mele au reușit să dea cu cărțile pe jos? Folosind o astfel de bibliotecă voi scăpa de griji.

Pentru că fotoliul ales este foarte aproape de podea voi opta și pentru prezența unui covor pufos. În felul acesta picioarele mele se vor bucura și ele de răsfăț cât timp eu citesc. Spre bucuria mea am găsit Covorașul de baie Confetti Bathmats Miami care este fix aceeași culoare ca și fotoliul. L-am ales tocmai pentru că este un covor de baie, iar acestea sunt realizate pentru a fi foarte pufoase și călduroase. 

Pentru că în apropierea colțului în care vreau să îmi creez locul meu de citit nu există ferestre am adăugat pe lista mea de dorințe și mai multe lampadare. În felul acesta voi putea crea o atmosferă plăcută pentru citit, bine trebuie să vă menționez că iubesc și aspectul pe care acesta îl vor oferi camerei.

Cum arată colțul vostru de citit?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.