Cand vrei calitate cumperi de la Climatico

Vara aceasta am suferit foarte mult din cauza caniculei si am decis sa imi iau anumite precautii, astfel vara viitoare ma voi bucura mai mult de timpul petrecut acasa. Vara trecuta era atat de cald la mine in casa, incat preferam sa plec cu sotia la cumparaturi pentru a ma bucura de aerul conditionat din magazine. Am zis ca asa ceva nu se poate si ca trebuie sa fac ceva in privinta aceasta. M-am sfatuit cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei mi-a recomandat sa intru pe magazinul online Cimatico si poate voi gasi un raspuns pe site-ul lor. Din curiozitate, am accesat site-ul si spre bucuria mea am gasit o gama mare de aparate aer conditionat la preturi accesibile pentru toti. Timp de o saptamana, m-am documentat asupra brand-urilor care produc aparate de aer conditionat si am ajuns la concluzia ca Daikin este cel mai bun.

Se intampla ca magazinul Climatico sa fie furnizor oficial pentru aparatele de aer conditionat Daikin, iar norocul a fost de partea mea, deoarece am gasit si modelul despre care citisem pe un forum.

Nu am mai stat pe ganduri si am adaugat in cos modelul de aer conditionat Daikin FTB50C – RXB50C Inverter 18000. Acest aer conditionat este clasa A+, are o capacitate de racire echivalenta cu 18697 BTU, tensiunea de alimentare este la 230V, iar nivelul minim de zgomot pentru racire este 32 dB. Este un aparat foarte versatil, deoarece se controleaza absolut prin telecomanda care vine la pachet cu restul.

Am plasat comanda si in 3 zile am avut aerul conditionat livrat de echipa celor de la Climatico. Am uitat sa mentionez faptul ca am optat ca echipa lor de tehnicieni sa imi instaleze aparatul. Este mult mai avantajos daca echipa Cliamactico instaleaza aerul codnitionat, deoarece vor sti exact cum se face si la sfarsit vor oferi clientiilor toate informatiile necesare despre modul de functionare.

Recomand magazinul Climatico pentru gama lor de aere conditionate, la preturi fara concurenta!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.