Șosetute colorate de la Sosetaria

sosetaria

Bine ați revenit, dragele mele. Așa cum probabil v-ați dat seama azi vă voi povesti despre produsele de la Șosetăria. Dacă ați citit acest articol atunci cu siguranță știți că am primit de la aceștia cele mai frumoase dresuri. Vorbim de un site pentru care calitatea și satisfacția clienților ocupă un loc foarte important. În plus trebuie să vă mărturisesc că livrează foarte repede comenzile. A mea a ajuns chiar după Moș Nicolae, deci am putut să mă bucur de o frumoasă surpriză.

sosetaria

Mereu am iubit șosetuțele colorate și am considerat că ele pot să transforme total o ținută. Știu că majoritatea site-urilor de modă spun că nu se pot purta șosetuțe cu pantofi cu toc, dar eu le consider un adevărat succes. Nu am reușit momentan să le asortez la astfel de ținute deoarece vremea nu a ținut cu mine și în plus pantofii mei cu toc au rămas în Craiova.

sosetaria

Șosetuțele cu bulinuțe m-au cucerit încă de la început deoarece mi se par foarte, foarte prietenoase. Abia aștept ocazia de a le asorta cu o fustă scurtă și cu o cămașă albă. Consider că acest model aduce un aer tineresc întregii ținute reușind să o scoată din anonimat.

Șosetele albe reprezintă un adevărat ajutor pentru orice ținută, mai ales că ele sunt atât de ușor de folosit. Sinceră să fiu eu le-aș asorta mai mult la o ținută sport sau la o ținută în care albul este predominant. Nu aș merge pe ele atunci când ținuta este realizată din haine închise la culoare pentru că atunci toată atenția ar fi îndreptată spre picioare.

sosetaria

Ultimul model este tot cu bulinuțe, doar că de această dată ele nu vor ieși în evidență la fel ca cele de pe primul model. La această pereche îmi place foarte mult marginea, mi se pare foarte elegantă și vă garantez că nu v-a ieși foarte repede în evidență. Această pereche aș folosi-o la crearea ținutelor office.

Am folosit deja o parte din aceste perechi și trebuie să vă mărturisesc că deja le ador. Nu se rup la spălare și nici atunci când sunt purtate. Totuși trebuie să avem puțină grijă atunci când le încălțăm să se așeze corect pe picior pentru a nu arăta mai târziu ciudat.

Voi ce părere aveți despre aceste șosetuțe?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.