Tot ce nu stiai despre unghiile cu gel

Nu toate femeile au fost inzestrate de la natura cu acele unghii lungi si frumoase care rezista in orice situatie. Grija permanenta pe care trebuie sa le-o acordam este o problema destul de mare si consumatoare de timp pentru ca ele sunt mereu predispuse ruperii si exfolierii.

O unghie neingrijita poate reprezinta un punct de etichetare asupra unei femei. Inclusiv intr-un mediu profesional, unde competenta este cea care ar trebui sa primeze, aspectul lor este unul foarte important. Aspectul fizic influenteaza foarte mult atitudinea celor din jur, iar de cele mai multe ori micile detalii sunt cele care fac diferenta.

Orice femeie isi doreste sa afiseze mereu o imagine de nota 10, incluzand aici si aspectele ce tin de manichiura. Daca iti doresti sa lasi uitarii vizitele saptamanale la saloanele de infrumusetare, afla ca unghiile cu gel au devenit solutia ideala cu ajutorul carora manichiura ta va arata mereu impecabil. Cu un kit de unghii de calitate, orice tehnician va schimba complet estetica unghiilor tale.

Unghiile cu gel – un atu al femeii moderne

Femeia moderna trebuie sa se imparta mereu intre nenumarate activitati si sarcini care nu se mai sfarsesc niciodata. Balansarea intre o viata de familie perfecta, o cariera de succes si o viata sociala activa nu este o sarcina chiar asa usoara, iar timpul pare ca lucreaza uneori importriva nevoilor noastre.

Din fericire, noi putem profita de mici secrete cosmetice care ne pot fi foarte utile si ne ajuta sa castigam timp, in comparatie cu mamele sau bunicile noastre care nu dispuneau de toate avantajele existente actualmente. Unghiile cu gel sunt una dintre variantele excelente pentru care ar trebui sa le fim recunoscatori cosmeticienilor pentru ca ne ajuta sa aratam mereu perfect si ne salveaza timpul.

Daca nu ai apelat inca la montarea unghiilor cu gel sau pur si simplu nu esti familiarizata cu procedurilede montare, Noliashop.ro iti dezvaluie secretele si tehnicile care stau in spatele acestor rezultate impresionante si care sunt aspectele pe care trebuie sa puna accent tehnicienii.

Realizarea unghiilor cu gel, pas cu pas

Totul incepe cu dezinfectarea unghiilor si a mainilor cu ajutorul unei solutii speciale, dezinfectante. O importanta atentie se acorda cuticulelor. Dacae pentru prima data cand ajungeti la un salon specializat veti observa ca tehnicianul va incepe prin a va pili usor unghiacu un buffer sau o pila mai slaba, pentru a va oferi forma dorita. Atunci cand suprafata unghiei este curata se va aplica primer-ul care se va usca fara ajutorul lampii UV.

Dupa primer se poate aplica un gel de baza care se usuca in cca. 1-2 minute in lampa. Ulterior, indiferent pentru ce manichiura vei opta, este necesar sa fie aplicat un gel trifazic, uniform, pe intreaga suprafata a unghiei.  Dupa aceasta, trebuie ca totul sa fie uniformizat cu ajutorul unui alt gel pentru nivelare, iar odata cu uscarea se va trece la pilit. Aici este putin mai mult de munca pentru ca unghia va trebui sa para naturala, iar straturile aplicate nu trebuie sa prezinte un „nivel” prea ridicat. Se pileste unghia, iar daca se doreste un sticker sau o pictura, acesta este si momentul in care se va aplica.

Cu ajutorul unui top coat de calitate se va sigila intreaga lucrare, iar unghiile se pun la fel, pe rand in lampa UV pentru o durata de aproximativ 3 minute. Dupa ce au fost uscate, ele vor fi hidratate, iar cuticulelor li se poate oferi un ulei hranitor.

Contrar anumitor conceptii gresite, unghiile cu gel nu sunt potrivite doar pentru ocazii speciale, atunci cand trebuie sa atragi toate privirile, ci si manichiurilor clasice si simple. Poti opta pentru un french care este mereu in tendinte sau pentru nuante nude, nu trebuie sa ai in minte doar modele stridente si tipatoare. Indiferent ca esti o femeie care prefera unghiile rosii si lungi sau cele nude si scurte, gelul se pliaza pe orice stil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.