Ce trebuie sa stiti neaparat despre extensiile Zen?

          In ultima vreme tot mai multa lume alege extensiile Zen, dat fiind faptul ca sunt facute din par natural 100% dar si pentru ca schimba in mod radical aspectul exterior. Folosind doar par de calitate importat din India si Rusia, extensiile Zen depasesc cu mult asteptarile multor doamne si domnisoare, care au mai incercat alte produse similare si acum vad si simt adevarata diferenta. Zen va ofera increderea de a alege produse de calitate la preturi rezonabile si isi doreste sa convinga tot mai multe doamne si domnisoare ca merita sa le incercati. Cu o experienta vasta in domeniu el vrea sa revolutioneze piata si sa aduca spre extensii unice in felul lor.

Veniti la salon daca vreti sa aveti parte de experiente unice pentru ca aici beneficiati de garantie deplina si nu veti avea nici o urma de regret. De asemenea, la nevoie puteti apela la serviciul de consiliere pentru a alege corect densitatea, lungimea dar si culoarea extensiilor de par. Aceste extensii de par cu cheratina personalizeaza fiecare doamna si totodata, aduc un real echilibru in viata fiecareia. Un par bun si minunat se cunoaste inca de la primul contact vizual de aceea nu exista nici un dubiu ca aceasta alegere va asigura reusita. Extensiile de par sunt confetionate chiar din par uman, de calitate superioara de aceea este atat de moale si stralucitor. Extensiile Zen sunt extrem de rezistente la temperaturi inalte iar indreptarea termica sau ondularea se poate face fara nici o grija, ca sic and ati coafa parul natural

Se foloseste doar par virgin, pentru a ne asigura ca parul nu a fost vopsit sau prelucrat in nici un fel, inainte de prelucrare. Pentru un par lung si stralucitor alegeti extensiile cu cheratina Vopseaua se prinde foarte bine si culoarea nu isi va pierde din intensitate, in plus, cheratina va ofera posibilitatea sa coafati parul usor si sa ii conferiti un extra volum. Firele extensiilor Zen nu se vor incurca deloc ci vor avea aceeasi lungime si grosime. Pornind de la premisa ca parul de calitate nu este deloc ieftin insa parul de calitate este deosebit de rezistent si se remarca printr-o frumusete  aparte, merita cu adevarat sa faceti aceasta achizitie. Cele mai multe femei raman impresionate cand folosesc pentru prima data extensiile Zen pentru ca acestea sunt placute la atingere, au o textura fina, pot fi vopsite cu usurinta si coafate dupa bunul plac.

Este indicat ca la mare sa purtati o casca de protectie pentru ca soarele usuca firul de par si il face sa isi piarda din stralucire. In fond, parul natural este protejat de secretia de sebum si de uleiuri naturale care provin din radacina firului de par.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.