Linistea din apartament este de pret

Tin minte vara trecuta, cum la televizor bucurestenii au fost avertizati in privinta invaziei de gandaci urat mirositori din oras. Cum se lasa inserarea, cum zburau prin toate partile si se asezau pe bluzele colorate sau albe. Am incercat sa ii dau jos de pe bluza din panza topita si am constatat ca erau atat de fragili, incat m-am ales cu bluza patata.

Prezenta lor in aer era suparatoare, invadau spatiul vital intrand in ochi si in nari.

Mai rau era cu cei care aveau apartamente in apropierea parcurilor sau aveau pomi falnici in fata geamurilor. Am uita de invazia de gandaci si am deschis larg geamurile de la balcon sa intre putina racoare. Pe balcon avem amenajat coltul in care ne bem cafeaua, cand suntem liberi: doua fotolii-balansoir, o masuta de cafea si flori. Unele flori le tinem sa ne rasfete privirile, altele narile. Orhideele imperiale sunt cele mai mandre, plantele agatatoare imbraca si inveselesc peretii, lacramioarele raspandesc un parfum dulce de tot, la fel zambilele in ghiveci.

Am deschis ferestrele si ne-am dus la bucatarie sa pregatim cina.

In cateva minute, plantele noastre erau pline de gandacii. Insectele de pe teiul de afara intrasera nestingherite la noi in apartament. Singura solutie sa le dam afara din casa era dezinsectie profesionista si legala, facuta de una dintre cele mai bune firme de profil din Bucuresti, de catre 3-d-deratizarecompleta.ro.

In acel moment nu ne interesa pret dezinsectie apartament fiindca am fi dat oricat sa ne salvam florile, coltul nostru de desfatare si apartamentul. Era oribil sa il impartim cu gandacii aceia care miroseau oribil si care treceau din tomberoane peste resturi aflate in putrefactie in parc, pomi si casele sau hainele noastre.

Am cautat pe internet o firma care sa ofere servicii de dezinsectie urgente si am gasit si datele de contact, prin urmare am sunat la 031.005.18.68.

Era intr-o vineri, la ora 18 si speram sa obtinem o porgramare cel putin pentru a doua zi. Fiindca in zilele de lucru isi desfasoara activitatea intre orele 8-20 ne-au anuntat ca vin peste 30 de minute sa rezolve urgenta. Au adus toate substantele necesare si i-am rugat sa faca dezinsectie in tot apartamentul temandu-ne ca gandacii sa nu fi intrat deja si in bucatarie sau dormitoare.

Nu a trebuit sa iesim din casa sau sa mutam florile, fiindca substantele erau toxice numai pentru insecte. Au lucrat cu atentie, fara sa deranjeze nimic, curat, rapid, s-au sincronizat perfect, iar in mai putin de o ora am realizat cu cat de multe insecte imparteam casa, desi nu se vedea cu ochiul liber. La sfarsit au strans toate recipientele, le-au pus intr-o punga si au plecat, dupa ce ne-au cerut un pret onest pentru munca lor de pret.

Credeti ca invazia tantarilor a fost un eveniment 100% nefericit? Nu!

Datorita prezentei acestor insecte am scapat si de muste si de tantari in vara aceea si am avut liniste deplina in toate zilele si in toate noptile.

De-atunci, in fiecare primavara solicitam servicii complete de dezinsectie, dezinfectie si deratizare si ne bucuram de o sanatate de fier si de un climat perfect in familie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.